NBA suspenduje Jokića? VIDEO

Čelni ljudi NBA lige mogli bi da kazne Nikolu Jokića sa jednom utakmicom neigranja, prenose u SAD.

Izvor: PT

Četvrtak, 24.01.2019.

13:15

NBA suspenduje Jokića? VIDEO
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Meč između Denvera i Jute bio je pun intenziteta i pri kraju prve deonice došlo je do sukoba između Mejsona Plamlija i Derika Fejvorsa.

Obojica su zbog ovog incidenta isključena sa utakmice, međutim jedan detalj mogao bi da košta Jokića prve propuštene utakmice ove sezone.

Kada se desio sukob centara Nikola je bio na klupi i odmara, međutim kada su stvari eskalirale krenuo je ka njima. Po pravilu NBA košarkaš koji nije u igri ne sme da napušta klupu, a Jokić je baš to uradio.

Ipak, centar Denvera nije zakoračio na teren tom prilikom, već je bio u autu, pa tako nije još poznato da li će ga NBA kazniti.

Novinar ESPN Tim Mekmehon, kao i njegov kolega analitičar Bobi Marks, napisali su na zvaničnim Tviter profilima da bi Jokić mogao da bude kažnjen zbog ovog postupka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: