Šok za Nikse – Porzingis propušta celu narednu sezonu?

Vlasnik Njujork Niksa Džejms Dolan dao je zanimljivu izjavio o oporavku i povratku na teren letonskog košarkaša Kristapsa Porzingisa.

Izvor: LN

Četvrtak, 19.04.2018.

16:32

Šok za Nikse – Porzingis propušta celu narednu sezonu?
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Porzingis je početkom 2018. pokidao ligamente kolena i zatim je usledila operacija, a sve što javnost zna o njegovom oporavku su samo spekulacije.

Džejms Dolan, izvršni direktor 'Medison Skver Gardena' i vlasnik njujorške filijale, izjavio je u intervjuu za 'Njujork Post' par zanimljivih stvari oko povratka mladog krilnog centra.

"Rečeno mi je da Porzingis može da se vrati u decembru, ali i da ne igra do kraja sledeće sezone, tako da ne znam šta da očekujem. Naravno, mi ne možemo samo da sedimo i da čekamo. Moramo da razvijamo naš tim i da ga priključimo kada se oporavi", rekao je Dolan.

Dolan je otpustio trenera Džefa Hornaseka i osvrnuo se na sezonu koju su Niksi imali pod američkim trenerom.

"Mislim da je Hornasek imao isti problem kao i Fil Džekson, to jest da nije shvatao kakav odnos igrači sada imaju sa menadžmentom i trenerima. Mislim da je on bio nazdan u tome, ali mislim da je Džef dobar trener i da će proći dobro kada dobije novi posao", izjavio je Dolan.

Niksi su otpočeli proces intervjuisanja kandidata za mesto trenera, a prvi na listi je bio Džeri Stekhaus, a posle njega Mark Džekson i bivši trener Niksa Majk Vudson. Očekuju se intervjui sa Dejvidom Fizdejlom, Dejvidom Blatom i analistom Kenijem Smitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: