Bogdanović i Mirotić na Ol Staru

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović i krilni centar Čikaga Nikola Mirotivć izabrani su u tim sveta na Rajzing Stars utakmici NBA Ol Stara.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

22:08

Default images
Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast

U meču zvezda u usponu, koji će se odigrati u Njujorku 13. februara, sastaće se tim izabran od američkih košarkaša i ekipa internacionalaca.

Prve zvezde tima sveta biće košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo i prvi pik sa poslednjeg drafta Endrju Vigins, dok će tim SAD predvoditi prošlogodišnji najbolji ruki sezone Majkl Karter-Vilijams.

Tim Sjedinjenih Američkih Država predstavljaće pored Majkla Karter-Vilijamsa Zek Lavin i Šabaz Muhamed iz Minesote, plejmejkeri Orlanda Elfrid Pejton i Viktor Oladipo, Nerlens Noel iz Filadelfije, Trej Burk iz Jute, bek Detroita Kentejvijus Koldvel- Poup i centar Šarlota Kodi Zeler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: