Boš ostaje u Majamiju, čeka se Vejd

Egzodus košarkaša iz Majamija je najavljen odlaskom Lebrona Džejmsa, ali je, bar na kratko, tu praksu prekinuo Kris Boš.

Izvor: SV

Subota, 12.07.2014.

08:52

Default images

Krilni centar je uprkos odluci da postane slobodan agent pristao da ostane član Hita, koji mu je ponudio petogodišnji ugovor vredan 118 miliona dolara.

S obzirom na ovakav razvoj situacije uprava finaliste NBA lige prošle sezone krenula je u pregovore sa Dvejnom Vejdom oko njegovog ostanka u klubu, iako je već najavljeno da će se on preseliti u Čikago.

Kao moguća zamena za Džejmsa već se pominje Luol Deng, koji je postao slobodan agent nakon isteka ugovora sa Klivlendom, dok je uprava već započela pregovore oko produžetka saradnje sa Judonisom Hezlemom.

Boš je već bio viđen u redovima Hjuston Roketsa, koji su se odrekli Džeremija Lina, poslavši ga u Lejkerse, kako bi oslobodili prostor u seleri kepu i mogućnost da ponude krilnom centru maksimalni ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: