Miladin Kovačević u Vrbasu

Košarkaš Miladin Kovačević, osumnjičen u SAD za teško prebijanje kolege sa studija Brajana Štajnhauera, potpisao je ugovor sa Vrbasom.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 15.07.2008.

20:49

Default images

Kapiten vrbaskih košarkaša i član Opštinskog veća za sport i omladinu Bojan Marković rekao je novinarima da KK Vrbas podržava Kovačevića i da je "na njegovoj strani".

"Razgovarao sam sa Miladinovim ocem Petrom i rekao mu da su Miladinu vrata KK Vrbas otvorena i da može doći da igra kod nas kad god hoće. Klub je sa njim danas potpisao ugovor, tako da je on naš registrovani igrač", rekao je Marković.

On je dodao da za članove tog kluba pripreme počinju 10. avgusta i da će se Kovačević priključiti timu kad bude mogao. Ocenio je da će uz to pojačanje KK "Vrbas" sigurno preći iz Prve B lige u Prvu ligu.

Kovačević je optužen da je u tuči u studentskom restoranu u američkoj državi Njujork 4. maja teško povredio kolegu Brajana Štajnhauera, a otom je došao u kući u Kulu, pošto je njegova majka platila kauciju od 100 hiljada dolara.

Miladin je došao u Srbiju jer su njegovi roditelji smatrali da mu u SAD ne bi sudili pošteno.

Sud je prethodno odlučio da oduzme pasoš Kovačeviću, kako bi ga sprečio da napusti SAD.

Međutim, vicekonzul Srbije u Njujorku Igor Milošević je Kovačeviću izdao privremenu putnu ispravu čime mu je omogućio da se vrati u Srbiju.

Interpol je za njim raspisao crvenu poternicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: