Aleksandar Đorđević menja Šakotu?

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Petak, 04.05.2007.

00:32

Default images

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić nedavno je, gostujući u emisiji TV B92 'Poligraf', rekao da Dragan Šakota, najverovatnije, više neće voditi nacionalni tim, a već se ozbiljno pominje ime njegovog naslednika. Beogradski sportski list 'Sport' piše da je najozbiljniji kandidat za Šakotinog naslednika Aleksandar Đorđević, legendarni reprezentativac Jugoslavije i sadašnji trener milanskog 'Armanija.

"Lično imam tri, četiri varijante za selektora, ali ne bih da otkrivam jer bi to bilo lobiranje i vršenje uticaja na UO, čiji sam predsednik, ali pre svega ravnopravan član po Statutu. Sa Đorđevićem sam obavio veoma ozbiljan i dug razgovor, kao i uostalom, sa svima ostalima potencijalnim kandidatima za razne funkcije, sa kojima sam kontaktirao otkako sam u ovoj ulozi," kaže Kapičić.

U KSS su u toku razgovori o novom selektoru reprezentacije, a konačnu odluku bi, na osnovu preporuke Stručnog saveta, trebalo da donese Kapičić.

Trener 'Armani džinsa', Aleksandar Đorđević, kratko je prokomentarisao svoj razgovor sa predsednikom KSS.

"Dragan Kapičić zna šta radi," rekao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: