Na Olimpijadu putem interneta

Izvor: Miloš Todoroviæ

Ponedeljak, 09.04.2007.

19:01

Default images

Pet porodica iz Kine i pet iz drugih zemalja, koje će biti odabrane glasovima korisnika interneta iz celog sveta, moći će besplatno da otputuje na letnju Olimpijadu 2008. u Pekingu.

U okviru programa "Olimpijske porodice putuju u Peking" (Olympic Families Tour Beijing), koji je u ponedeljak predstavljen u kineskoj prestonici, 10 porodica biće izabrano glasovima korisnika interneta širom sveta.

Šef poljske konzularne misije u Pekingu Januš Tatera prvi je prijavio svoju porodicu za ovaj program.

Tatera, bivši generalni sekretar Poljskog olimpijskog komiteta, doprineo je promociji programa tako što je sebe upisao zajedno sa svojom suprugom i ćerkom.

"Po mom mišljenju, Olimpijske igre u Pekingu će biti najbolje u istoriji", kazao je Tatera, dodajući da sa nestrpljenjem očekuje ceremoniju otvaranja.

Imena prvih 100 porodica, od kojih će 50 biti iz Kine, a 50 iz drugih zemalja, biće objavljena 31. maja.

Potom će se glasanjem putem interneta njihov broj svesti na 10 - pet kineskih i pet nekineskih porodica - koje će moći da besplatno otputuju u Peking na Olimpijadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: