Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.07.2014.

13:49

Lukaku: Ne znam gde ću igrati

Napadač Čelsija Romelu Lukaku rekao je da još uvek ne zna gde će nastupati naredne sezone, istakavši da nije pričao ni sa kim iz Londona.

Izvor:

Autor:

Default images

Dvadesetjednogodivši Belgijanac stigao je na Stamford Bridž još 2011. godine, ali je od tada bio isključivo na pozajmicama – u Vest Bromvič Albionu i Evertonu.

"Imamo nekoliko ideja, ali ćemo videti. Moram da obavim nekoliko razgovora i dobro razmislim o svemu. Želim prvo da stignem kući i odem na odmor sa porodicom. Uskoro ću odlučiti", rekao je Lukaku.

Mladi napadač nastupio je na svom prvom Svetskom kupu, gde je njegova Belgija zaustavljena od selekcije Argentine u četvrtini finala.

"Želim da budem deo tima u kom ću moći da pružim svoje najbolje partije, a nadam se i šampionskog tima. Na meni je da vredno vradim, ali odluka se mora doneti. Ovakve situacije su normalne u fudbalu i siguran sam da ću napraviti pravi izbor. Na sve obraćam pažnju, ali prvom želim da se opustim i uživam", dodao je bivši napadač Anderlehta.

Lukaku je istakao da nije pričao ni sa kim iz Čelsija, od kada mu se završila pozajmicu u Evertonu, a Žoze Murinjo je još jednom pokazao da ne računa na njega – jer je u ekipu stigao Dijego Kosta iz Atletiko Madrida.

"Ne, nisam, još uvek. Želim ono što je najbolje za mene, ambiciozan klub podoban za moj razvitak. Imam samo 21 godinu, ali mislim da već posedujem određeno iskustvo. Igrao sam u dosta mečeva, postigao veliki broj golova, a sada želim da ostajam titule i postanem jedan od najboljih", zaključio je Lukaku.

On je u prethodne dve sezone sakupio 72 nastupa za VBA i Everton, uz 35 postignutih golova i 17 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu