Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.07.2007.

22:20

Segundo Kastiljo iz Zvezde u Juve?

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Napori čelnika FK Crvena zvezda da još godinu dana zadrže najboljeg fudbalera iz prošle sezone Ekvadorca Segunda Kastilja ipak nisu dali očekivani rezultat. Odlični vezista je dobrim partijama na Kopa Amerika zapao za oko čelnicima Juventusa, koji spremaju respektabilan tim za povratničku sezonu u Seriji A.

"Prelazim u Juventus! Sve sam se dogovorio sa torinskim klubom i 25. jula bih, prema planu, trebalo da potpišem četvorogodišnji ugovor," rekao je za Sport jedan od najboljih igrača "crveno-belih" u prošloj sezoni.

Juventus ne igra u evropskim kupovima, tako da će po dogovoru sa klubova Kastiljo dobiti dozvolu da igra za Crvenu zvezdu u kvalifikacijama Lige šampiona.

Odlazak Kastilja, uz očekivani transfer Milovanovića, ne bi trebalo značajnije da se odrazi na igru srpskog šampiona, s obzirom na to da se tandem zadnjih veznih igrača za nove izazove već kristališe - činiće ga Portugalac Lukaš i Nenad Milijaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu