Fudbal 107

Utorak, 17.07.2007.

22:20

Segundo Kastiljo iz Zvezde u Juve?

Segundo Kastiljo iz Zvezde u Juve? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

deka

pre 16 godina

Zenga napravi tim za LG,dodje Bajevic i rasturi ga.Proda Zigu i ostale vele-majistore,samo da tako ne bude i sada neka ode Kasiljo ali da se ne rasturi prava CZV.Zvezda treba da dovede jos mnogo igraca poput Kastilja,jer je on car.I ako ode u Juve nadam se da ce im pokazati kakvi igraci dolaze iz Zvezde

solo juve

pre 16 godina

Joky,veceg kluba od Juventusa na ovoj kugli-NEMA!Ima par njih koji su uz rame Juveu(Real,Barcelona,Manchester,Milan,Bayern,Liverpool),ali vecih NEMA!Bravo Kastiljo,FORZA JUVE!!!

JAKLJDKLA

pre 16 godina

Ovo je taj isti Kastiljo izjavio za zvanicni sajt CZ:
Као и увек добро расположен и насмејан, Секундо Кастиљо спремно дочекује нову сезону, иако је због репрезентативних обавеза имао само неколико дана одмора.
“Нисмо се се прославили на Купу Јужне Америке. Лично сам задовољан наступом на турниру у Венецуели, али ми је жао што нисмо остварили бољи резултат. Имао сам мало одмора које сам провео са девојком Брендом у Еквадору и сада са нестрпљењем очекујем нове изазове у дресу Црвене звезде“.

DALIBOR

pre 16 godina

pa jeste pixi kriv si sto ide i kastiljo uzimas ugovor na samo jednu godinu taman kad pocinje da se uklapa u klub tako ce da bude naravno i sa ove ostale !! sto su dosli otici ce i oni nakon godinu dana posto ce ih traziti veci klubovi bolje ovako uzimaj na vise vremena ugovor i tako da bude 2-3 sezone a ne ovako taman se uigravaju i odu i plus ako za tih 3-4 sezona neko kpi tog igraca a on se dobro pokazao pff cena ce da bude ko sto sada daje berluskoni za e'toa !! napred zvezda

Aca_USA

pre 16 godina

Sjajna vest za sve strance koji zele da dodju u Zvezdu. Samo da se ovako nastavi i da Zvezda postane kao PSV odskocna daska za Juzno-Amerikance.
PSV mora biti model Zvezdi. Dovodi neafirmisane (jeftine) igrace i posle 1-2 godine plasiraj ih u bogate klubove Evrope. Uz to svake godine ucesnik lige sampiona.
Ovaj dolazak stranaca ce oboriti malo cene domacih "zvezdica" i njihovih "kvazi" menadzera sa "trulim" dilovima.

TITULAZANAS

pre 16 godina

Vidim da neki nemoze da shvate zasto se toliko zali sto ide stranac, PA ZATO STO JE TAJ STRANAC BIO PRIMER KAKO SE BORI ZA ZVEZDIN DRES, PRIMER I NA TERENU I VAN NJEGA KAKO TREBA DA SE PONASA IGRAC CRVENE ZVEZDE.

SRECNO MAJSTORE I VRATI NAM SE

Zvezda je zivot,ostalo su sitnice!!!!!!!!

pre 16 godina

Care,samo ti nama ostani dok ne udjemo u Evropu! :-) Pozdrav svim Delijama iz suncanog i divnog Herceg Novog-najljepseg grada na svijetu!

Joao

pre 16 godina

Neka mu je srecan put! Odlaze toliki nasi fudbaleri, pa sto ne bi i stranci. Dolaze drugi. Mi smo sada fudbalska periferija Evrope. Za to smo sami krivi. Nepravedne i nicim izazvane sankcije su prosle pre sedam godina, a mi jos nismo osavremenili nas fudbal, nismo privatizovali klubove, jos uvek su uprave fudbalskih klubova eskadrile lovaca u mutnom. Nemamo nijednog trenera, sve ovi domaci sa zaliboze diplomama, bez strucnog usavrsavanja u uspesnim (stranim) klubovima. Fudbalske skole pripremaju decu kao stoku za prodaju na pijaci. Svi klubovi su, kao i sva privreda, u Beogradu i okolini. Navijaci nevaspitani i razmazeni, boli ih uvo za fudbal, tu su samo da izvode koreografije (kao da su balerine neke) i da krljaju stolice. Iz takvog okruzenja odlazi jedan dobar fudbaler. Pa ko ne bi otisao?

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Informacija za sve drage prijatelje ZVEZDASE:
Bronovicki u CRVENOJ ZVEZDI !!!

Zvanicno objavljena informacija na sajtu Crvene Zvezde: http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1228&News=1228

Стефан

pre 16 godina

Хвала ти за сбе што си урадио у црвено-белом дресу.Остаћеш упамћен као најбољи странац Звезде.Делије те никад неће заборавити.Срећно!!!!

ПС И да освојиш још пуно трофеја са Јувентусом!

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Ljudi, zar mislite da ta Kastiljova agencija i on, zatim Barkos i njegov menadzer, nemaju mozak i pamet. Oni su zeleli da im Zvezda bude odskocna daska za neki bolji klub u Evropi. Predpostavili su situaciju da ce za njih neko od tih klubova posle godinu dana biti zainteresovan, ali da zanjihove usluge nece da nudi one cifre koje bi Zvezda trazila da je sa njim u ugovoru.
Na taj nacin se Piksiju postavlja uslov, a na njemu je da prihvati ili ne. U slucaju Kastilja je dao ne velike pare, ali se ovaj pokazao kao igracina, pa onda i taj novcani minus (koji je dakle mali) se u celosti moze zanemariti. Za Barkosa cemo tek videti kako ce ispasti.

ps. Ne zaboravite nikad da Piksi posluje u SRBIJI!!! To mu je bilo i bice mu uvek veliki MINUS.

bane

pre 16 godina

nemogu da verujem kakvih smesnih likova ovde ima.. nigde pise da ce zvezda dobiti i jedan "cent" za kastilja, a neki govore kako ce ga prodati i kako pixi nije mogo reci ne.. alo navijaci fk ganije, dali vi kovcate da vas je taj kastiljo ispusio zato sto pixi nema para da mu ponudi solidnu platu da bi produzio ugovor? njemu je ugovor isteko tako da ce otici za 0 dinara bilo gde, samo neka mu ponude 100 evra vise.. toliko o tome kako obozava srbiju i zvezdu svoju.. hahaha

Vlada NS

pre 16 godina

Benitez u meksicki SANTOS LAGUNA

http://www.elnacional.ec/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=132&topic=13&newlang=

malisa

pre 16 godina

svakom pravom navijacu zvezde je ipak drago da cuje da njihov ljubimac potpisuje za Juventus ma koliko bila losa vest o prodaji ubedljivo najboljeg igraca protekle sezone ... ostaje nam uteha da cemo Castilja gledati jos u kvalifikacijama gde mozemo da verujemo da ce potpuno profesionalno odraditi i taj posao kao i ranije sto je sve radio u dresu Crvene Zvezde ...

johnny

pre 16 godina

zbog cega piksi i kompanija potpisuju igrace na samo 1 god.? uzimaju ih na nevidjeno pa ako je truba-cao brate hvala ti sto si mlatio noge po livadama godinu dana a ako vredi-ostani jos malo molim te....? e pa losa taktika ocigledno,ispade extra igrac pa pobeze bez dinara u JUVE.....e piksi,piksi ako ti je i barkos dobar ode ti i on sledece leto.....

stanislav

pre 16 godina

Malo mi je falilo da zaplacem dok sam citao vest!Zasluzio si da odes!Zaduzio si delije!Imam samo jedno pitanje ako ko zna da mi odgovori:Da li ce ostati ako udjemo u grupe?

SALE

pre 16 godina

Jedan od retkih koji je pokazao kako se nosi i kako igra i bori za KLUB, DRES i TIM CRVENO BELE BOJE i za ZVEZDU!
Svaka cast majstore
SRECNO!

BONANNO

pre 16 godina

Hvala Bogu da se opet vracaju stara dobra vremena,vremena kada su igraci iz CRVENE ZVEZDE direktno odlazili u velike evropske klubove,a CRVENA ZVEZDA imala koristi i od igraca i od transfera..Samo da se tako nastavi ...Dace Bog..

Kastilju zelim puno srece i pre svega zdravlja..Juve ce dobiti a Zvezda izgubiti odlicnog igraca,ali bidimo srecni sto je Kastiljo uopste igrao u nasoj Zvezdi,jer boljeg stranca odavno nismo imali... Srecno ti bilo i hvala..

Мирко

pre 16 godina

Када је Кастиљо долазио, сви су били у фазону "Пикси доводи неке леве Еквадорце". Сада када одлази у Јувентус - Пикси опет крив. Даће Бог да за две-три године и Баркос, Мао и Салас оду у Јувентус, Барсу и Ливерпул, а ми да доведемо неке нове момке. Једино ми је жао што је Кастиљо све време био на позајмици у Звезди, тако да ћемо да добијемо неку сићу од трансфера на рачун тога што нећемо да инсистирамо да га држимо до краја уговора о позајмици. Срећан пут и све најбоље, мајсторе.

sloba

pre 16 godina

@tito

decko moj sta ti znas uopste o evropskom fudbalu. Ti pratis domacu ligu gde je tvoj tim uvek drugi. Koje ste vi igrace u zadnjih pet godina prodali nekom evropskom timu i li ako je otisao zadrzao se jednu sezonu i sut karta. Kezman npr. PSV.Chelsea, Atletiko i najzad fenerbakce. Silazna linija. Sledece godina Azerbrjdzan i najzad Partizan. Kolko ih je otislo u Ukrajinu. Ovaj catillo da nije igrao u Zvezdi daje samo igrao u evadorskoj reprezentaciji ne bi mogao nikako da ode u Juve,Na copa Anerika se nije ni vigeo. Znaci minuli rad.Mozda u juznoj pokrajini za vas ima jos fudbalera kao sto su nekada bili braca Prekazi, Vokri, Salja

Veteran PFC

pre 16 godina

Ganci, i vi imate Zeku, a? Ha, ha, ha... Sta cemo sad?! Taman ste se uigravali sa Kastiljom, a on ode. A, bili ste "na korak" od LS, jel da? Dobro, sada imate opravdanje...

ПЕТРА_ДЕЛИЈА НИШЛИЈА

pre 16 godina

Толико нам беше! једино што вреди продасмо па после ће да нам буде крив(што би рекли селци) Татко! Али што се Кастилја тиче желим му све најбоље!Био је мој љубимац на Светском првенству само сам због њега навијао за Еквадор и мој је љубимац и докле год игра у Звезди!! МИРНО И СПОКОЈНО ПУТУЈ ИГУМАНЕ!!!

sportista

pre 16 godina

Cudan je osecaj kada neko dodje u tvoj klub i u njemu odigra samo godinu dana, a kada odlazi imas osecaj da je prosao sve selekcije Zvezde. Valjda zbog toga sto se borio kao retko ko.
Majstore hvala ti i zelim ti sve najbolje. Znam da je tvoj san bio da jednog dana vozis ferari(to si bio izjavio), steata bolja ti je bila Tojota:). Nemoj nas zaboraviti a mi tebe necemo nikada,to je sigurno.

ultrapsy

pre 16 godina

Decko koji je pokazao kako se voli i bori za klub...a i kakav je majstor fudbala!!!Ubedljivo najbolji stranac u Crvenoj zvezdi tj u srpskom fudbalu...Zasluzio je da ode korak vise i dalje.Sve najbolje u daljoj karijeri sa zeljom da se jednog dana opet vratis na nasu MAJKA MARU...
HVALA SEGUNDO KASTILJO,MAJSTORE...

PJ

pre 16 godina

Ovo nije dobra vest, gledajuci kratkorocno, ali je odlicna na duge staze.
Castillo jeste bio najbolji igrac Zvezde u prosloj sezoni, i osetice se nedostatak, ali nama Toyota ne daje 10 mil $ godisnje da imamo mogucnost potpisivanja dugorocnih ugovora sa novim igracima tog kalibra.
Sto se tice kvalifikacija i to sto ce igrati protive Pobede/Levadije, nije neka korist jer su prave kvalifikacije u tecem kolu, kada ce vec biti u Juventusu.

Dobra stvar je sto ce njegov transfer odjeknuti po J.Americi (a i sire), tako da ce mnogi "anonimusi" hteti da dodju u Zvezdu i naprave karijere.
Pa, ako bude vise para, potpisivace se i na 5 god.

Castillu zelim svaku srecu, a Zvezda ce se vec snaci!

Mr Fister

pre 16 godina

E kada bi ovi što su došli bili kao ti, gde bi nam bio kraj, zaslužio si majstore da igraš u jednom od najvećih klubova na svetu, svu ti sreću u životu i karijeri želim !!!!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Maestro, hvala za svaku kap znoja kojom si natopio Zvezdin dres. Voleo bih da si ostao sa nama ali bez obzira neka te sreca prati ma gde se nasao. Ti si jedan od svetlijih primera u tome kako se igra za Crvenu Zvezdu. Jos jednom srecno od srca.

Zare

pre 16 godina

Ne dopada mi se ovo. Trebalo je prvo sve pare za pojačanja iskoristiti da se zadrže glavne poluge u timu, kao što je na prvom mestu Kastiljo. Tek posle toga od ostatka je trebalo dovoditi pojačanja. Tako bi dobili stabilnu i iskusnu ekipu koja je provela nekoliko sezona zajedno i siguran sam da bi bez problema prezimljavali i Ligi UEFA. Ovako nam predstoji opet period uigravanja a ako neko zasija u toku sezone eto njega na prodaju sledeće sezone. Sa ovakovom politikom Liga Šampiona je iluzija (možemo se nadati samo čudu) a i Liga UEFA prilično daleko. Uz onu ekipu koja je završila predstojeću sezonu trebalo je po meni dovesti najviše tri igrača da pojačaju konkurenciju i to pre svega Beka (mislim da je poljak odlično rešenje), jednog bržeg veznog igrača (umesto Georgijeva) i jednog špica (umeto jednog od onih što su bili - pa kog skuplje prodaš). Sva prodaja i dovodjenje novajlija morala se završiti do početka priprema i ceo tim je već uveliko trebalo da je u trenažnom procesu. Naknadno se mogu dovoditi samo talenti na koje ne računaš baš ozbiljno za narednu sezonu već više da greju klupu i pojačaju konkurenciju (kaošto verovatno Juve dovodi Kastilja). Ovako velika promena igračkog kadra govori nam da Piksi i dalje mnogo luta u svojim prvim godina bavljenja ovim sportom i posredno je priznanje da je prošlogodišnji veliki pazar bio uglavnom veliki promašaj.

Aleksandar ZVEZDAra

pre 16 godina

Hvala ti za sve partije majstore koje si pruzao u crveno belom dresu i uvek cemo te se secati kao najboljeg stranog igraca koji je igrao u Srbiji... Srecno i zasluzio si da odes u veliki klub i to direktno iz Zvezde. Mada ja nesto ne simpatisem Juventus.
@Za grobare
Zvezda ce igrati u kvalifikacijama za LS sa Castiljom u timu tako da ne vidim razloge zasto bi nam bile manje sanse za LS, a ako udjemo u grupe LS ionako nemamo sanse za prolazak dalje.Kako god prolazak u kup UEFA je realnost sa ili bez Castilja. Da nebi mozda trebali da se plasimo da necemo osvojiti duplu krunu!?hahahahahaha!

Shmajser

pre 16 godina

Ne mogu da verujem koliko vas ovde ne zna da je ugovor potpisan na godinu dana i da nema para od obestecenja, a kao navijate za Zvezdu i tako to...

kastiljo

pre 16 godina

E ja ne znam sta je ovo.
Nije trebao otici jos vec cekati da prodje jos jedna sezona jer poslije LS ne bi bilo cudo da se cijena udvostruci.
I koliko ce ga sad juve platiti?
Sigurno ne vise od 2-3 miliona a juve ga moze sledece sezone prodati za 10 miliona ako bude igrao kao u zvezdi...
Ali sta ces

nji nji nji

pre 16 godina

Ljudi, shta se tripujete, k'o da je otishao Ronaldinho, a ne Castillo!!! Dechku zelim da uspe, ali nemojmo se zavaravati - nowi Esijen?! Budite malo realni... A, i vdecemo kakvu ce imati uopshte ulogu u Juveu, i da li ce dobiti pravu shansu. A, shto se tiche Lige Shampiona... He, he, he... Pa, niste vi Partizan... Daleko ste vi josh od toga...

Panta

pre 16 godina

BRAVO SEGUNDO!!! Hvala za sve,za duplu krunu,vazne golove,odlicnu tehniku...milina te je bilo gledati! Najbolji stranac,odlican fudbaler...i jos bolji covek!
SRECNO MAJSTORE..gde bi nam bio kraj kad bi nas bas ti uveo ove godine u LS! I ovako ces ostati SEVERU u secanju...

joky

pre 16 godina

kastiljo je bio samo godinu dana u zvezdi, pa u juve!Kad ce nas neki igrac da predje u juve(direktno iz Zvezde)?Ili neki veci klub...

GROBAR

pre 16 godina

Ljudi ako me nema na netu sutra otisao sam da potpisem za zvezdu...Stvarno je jadan ovaj Piksi hvali nove igrace a nije ih video ni na TV kako igraju bitno da su iz juzne Amerike ...Jos se razbacuje sa nekim komentarima kao da ih je doveo iz barse ili Reale maze oci svojim cigancicima ...

[-_-]_513

pre 16 godina

Ih ako predje bice mi omiljeni (trenutno mi je mnooogo fuj)

Crno-bela boja mila u srcu mi uvek bila !!!

Black and White WORLD!!!

Delija Kovin

pre 16 godina

Hvala ti za sve sto si cinio za Zvezdu, a bilo je samo dobrih stvari! I nadam se da ces nam pomoci da udjemo u LS!!!!!!!!

Delije-sever

pre 16 godina

iskreno brate zasluzio si da odes nemoj da zaboravis zvezdu i delije
a i milovanovic bi trebalo da ode jer sada nam je sredina puna igraca koji imaju kvaliteta ali zato ODBRANA....... slabo slabo
ZVEZDA IZNAD SVEGA

Nelson Muntz

pre 16 godina

Кастиљо је заслужио да оде пре свега у БОЉУ ЛИГУ И БОЉУ ЗЕМЉУ! Није проблем у Звезди! Звезда је довољно велика да се у њој сви добро осећају. Проблем је у лиги у којој се игра на пољанчугама, намештају се утакмице, а ни 15 дана пре почетка лиге се не зна ни њен састав. Штета што нећемо више гледати таквог играча. Још много воде ће протећи Савом и Дунавом док у Звезди поново не заигра овакав играч.
Пиксију се мора одати признање на довођењу Кастиља, али се мора и критиковати због потписивања оваквих "блиц" уговора. Ко још у свету потписује уговоре са играчима на годину дана? Да је прошле године Кастиљу понуђена која стотина хиљада Евра више сада би га продали за неколико милиона. Овако оде човек за џабе. Лош потез управе!
Кастиљо - све најбоље царе!

caci

pre 16 godina

ako cenimo, a cenimo sve sto je uradio za zvezdu jedino mozemo da mu pozelimo svu srecu.na svim nasim i inostranim sajtovima imao je samo reci hvale za zvezdu i za srpsli narod.
DELIJE TREBAMO ISPRATITI COVEKA NA AERODROMU KAD BUDE ODLAZIO JER JE TO ZASLUZIO...
P.S:VRATI NAM SE KROZ KOJU GODINU

francesco_totti

pre 16 godina

Bitno je da ostaje za LS. Za nasu ligu nam nije potreban, osim ako necemo da rusimo rekord od +20 bodova prednosti. Za Partizan i nije potreban. Nije trebo Juventus al sta sad...

Milan

pre 16 godina

Drago mi je sto je jedan takav igrac bio clan jednog sampionskog tima Zvezde. Ubedjivo najbolji stranac u istoriji Zvezde do sada. Nije ni cudo sto ga Juventus toliko zeli u svojim redovima.
Srecno MAJSTORE!
Sever te nikada nece zaboraviti!

Sever bi trebao posebno da mu se zahvali (sa nekim velikim transparentom na spanskom) na nekoj od poslednjih utakmica na Marakani. Kastiljo se ponasao kao da je rodjen i rastao na Marakani,sto nije bas odlika nekih kojima se to stavrno i desilo.

tito

pre 16 godina

E ganista se nesto sve zahvaljujete vi niste u redu,pa taj pixi vam je prodao sve sto vredi i svake godine lik uzme gomilu para dovede jeftine i od 18 pojacanja jedno ili 2 ubode i odmah ih sledece sezone prodaje.Zapamtite nikad ne moze klub tako da funkcionise da u svakoj sledecoj sezoni prodaje cjeli tim.Tim se stvara godinama i dovede se jedno ili 2-3 pojacanja godisnje,a ne svake godine rekonstrukcija tima i to prodaje najbolje igrace ne planski,i zato cete jos ove godine izgubiti titulu,a evropa je daleko za sve nase klubove.Pixi dok je presednik prodao je preko 20 igraca za 2-3 godine pa kako to moze biti tim.Za njegovo vreme ste izgubili Zigica,Castilja,Pantelica,Jankovica,Stojkovica,Kovacevica,Lukovica,Bisevca,Purovica...aako dobije ponudu proadce i Milovanovia i sta i njemu cete se zahvaljivati.SMESNI STE I USKORO PUCATE PA NE MOZE TAKO POSLOVATI NI JEDAN KLUB PA NI VI,UVERICETE SE SVI U TO.

Zoran Zvezdas

pre 16 godina

Sad kad odlazi Kastiljo Zvezda mora jos pet puta da napornije trenira!Piksi je ostavio otvorena vrata za jos super igrace,i to je dobro!Zvezda mora da odere Juve sto se tice love,I to mora da bude dobro!Zelim vise srecu Zvezdi,nego Kastilju!DELIJE KG

M@ximus_red_star

pre 16 godina

Pokazo se u zvezdi,i normalno je da zeli da promeni sredinu,ja bih licno voleo da ostene ali sta je tu je SRECNO DOKTORE

Juventino10

pre 16 godina

Joj pa stace on u Juventusu, da nece mozda igrati mjesto Tiaga ili ce nositi opremu Alexu.
A sto se tice para, Juve nece dati vise od €2 miliona i to je puno.
Prvi los potez uprave.

Vlada

pre 16 godina

Zvezda ne dobija nista od ovog transfera, jer je ugovor potpisan sa agencijom koja ga predstavlja na tacno odredjen period od godinu dana sa nekom mogucnoscu produzetka pod uslovom da se obe strane sloze. Naravno, druga strana se nece sloziti cim se umesa Juventus i velika kinta... Hvala Piksiju sto je uspeo da taj period produzi za nekih mesec dana i ukljuci ga u Kvalifikacije za LS.

Vlada Delija

pre 16 godina

Castillo je bas pravi kompletan igrac!Iako nisam fan Juvea,mislim da prave dobru ekipu koja ce tek sledece godine boriti za skudeto!Jos ako dovedu Zigu mogu cak i ove godine!!!E da se vratim na Castilla,odlican vezni,jak,skocan,kolektivac,dobar u defanzivi,daje golove!!!Cim je dosao u Zvezdu video sam u njemu novog Esjena!!!Mogu ga samo zamisliti za 2 godine kada jos bude napredovao,bice bas extra!!!Iako ide iz Zvezde drago mi je jer ide u jak klub i svidja mi se to sto ce igrati kvalifikacije za LS!Mislim da i bez Kastilla mozemo da osvojimo titulu!
Evo tima Zvezdinih igraca u Evropi:
Golman:V.Stojkovic
Odbrana:Draman,Bisevac,Vidic,Stefanovic
Sredina:Jankovic,Stankovic,N.Kovacevic,Kastillo
Napad:Zigic,Pantelic
Rezerve:V.Disljenkovic,Djordjevic,Dudic,Lukovic,Gvozdenovic,Boskovic,Djokaj,Lazetic,Purovic,Djokic,Pjanovic...Ovaj tim bi igrao 1/4 finale Lige Sampiona!!!A sa kim da se Grobari pohvale?Sa Savom i Matejom?Xexe-smesni su!!!ZVEZDA MI JE U SRCU,ZVEZDA JE U LIGI SAMPIONA!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

1 - Kastiljo je potpisao jednogodisnji ugovor sa Zvezdom, tako da ona nista ne dobija od transfera ! 2 - Djole, najbolji igrac koji je igrao u nasu ligu je bio Taribo West ! Pogledaj barem 8 njegovih utakmica u Evropu; da je Kastiljo dao 15 do 18 golova za Zvezdu prosle godine.........on bi dobio taj epitet ! Dosli su i vama ''Three amigos '', komedija od filma i od igre, poceli su vas da se plase i da otkazuju ..........prijateljske utakmice sa vama! Ja razumem vasu ljubav prema Zvezdu, ali mnogi od vas su ''slepi ljubavlju'' prema Zvezdu! Koja LS - Lothar Matheus - Bosko Durovski, Taribo West - Ibrahim Gaj, Ljubinko Drulobic -ko,ko,ko, Ivica Kralj- Randelovic ???, Sasa ilic- ..........., Andrija Delibasic - ''''''''''', Igor Duljaj - ///////////, Nenad Dordevic -

El Zvezda

pre 16 godina

Gorak ukus, posle nekoliko dana euforije zbog pojacanja. Klasika, svake godine pred kvalifikacije se proda najbolji igrac (ostaje da odigra samo te 2 tekme u kvalif.) Nadam se bar da su velike pare u pitanju. Ali na ovaj nacin se ne stvara tim za Evropu. Castillo je trebalo da bude neko vezivno tkivo izmedju starosedelaca i novih pojacanja (mahom iz latinske Amerike)... Ovako, neizvesnost, zebnja...
Za Castilla samo poruka: Majstore, svaka cast, ostaces zauvek u srcima delija, mnogo srece i zdravlja ti zelimo!

Sone Zvornik

pre 16 godina

Opa,ode Kastiljo,pa i treba tako.Koji su ga djavo doveli na godinu dana,pa tako ce i biti i sa Barkosom.Covek ce se pokazati,trazice ga veci klubovi i nece potpisati novi ugovor.Ne volim Juve pa mi je vise krivo,Kastilju zelim sve najbolje.


Imamo i previse igraca u vezi

Nole

pre 16 godina

Hvala ti za lepe utakmice i nadam se da ces dobro da odigras kvalifikacije za nas, smatram da se nece usreciti u Juventusu koji je doveo ceo novi tim,treba se svako dokaze i mislim da ce jedino da bude para dobra, od igre necemo vise da ga vidimo. Sve najbolje i moglo se ocekivati tako nesto vec. Imamo dobre alternetive na toj poziciji i videcemo kako ce se dobro svi u tim ukolpiti. Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice !

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Steta, ali moglo se i ocekivati...sreca pa stvarno imamo sada dovoljno kvalitetnih igraca u vezi koji mogu da ga zamene.

p.s. Ipak mi je bilo mnogo teze kad su odlazili Ziga, Jankovic, Stojkovic, Lukovic, Kovacevic, Bisevac...ajde da ne nabrajam vise, rasplakacu se :(

Lionheart

pre 16 godina

Dosao si kroz malu rupu, a izlazis na velika vrata.
I ko je zasluzan???
CRVENA ZVEZDA i ti sam.

Uvek ce mo te pamtiti kao jednog od najboljih stranaca...

djole

pre 16 godina

Najbolji strani fudbaler koji je igrao u Srbiji.Steta sto nije produzio ugovor i ne svidja mi se sto ide u klub koji mrzim. Segundo hvali ti na duploj kruni i srecno.

delija

pre 16 godina

bilo je ocekivano da ce Kastiljo otici u jedan od jacih timova, ali ipak je dobro to sto ce ostati za kvalifikakacije za ls. Znaci sredina terena posle kvalifikacija je sledeca: Molina Burza Lukas Koroman
(Milijas)

Cvele magleic

pre 16 godina

Segundo ti si kralj!Posle tebe ostaje jedna velika praznina.Puno srece u daljoj karijeri,steta sto nisi barem presao u a.c. Milan :-)

Cofi

pre 16 godina

Odavno mi nije bilo teze,mozda samo kada je Ziga odlazio.E jebiga,ali nema veze srecno majstore Juve je veliki klub i zelim ti da sa njim osvojis Skudeto,a da se nama oduzis ulaskom u Ligu Sampiona!Znaj da ces uvek biti u srcima svih sa Severa jer si to i zasluzio majstore!Jedan je Segundo Kastiljo!Nikad drugi uvek prvi,hehehe.

Делија али прави

pre 16 godina

Срећно мајсторе!

Еј директно из Звезде у Јувентус! Мислим да не стоји констатација да је због игара на Копа Америци отишао у Јувентус. Тамо је играо можда и испод свог нивоа. Наш најбољи играч прошле сезоне и због тога је отишао у Јувентус.

Срећно!

navijač

pre 16 godina

Srećan put, strašan igrač, realno je bilo da ode u bolji klub, jedino ne znam za obeštećenje. Daj bože da je neko od ovih pojačanja na nivou Kastilja. Ovo je pokazatelj kako za male pare do dobrog igrača, samo dobra skauting mreža.

dr ks

pre 16 godina

AUH velika steta, srecno care gde god.
Treba ovo preboleti. Nikada vise Zvezda nece imati ovakvog coveka i igraca, mozda ali tesko

mizzuno

pre 16 godina

sjasi kurta da uzjase murta. tako to radi pixi. netrebamo se mi zaludjivati nikakvom ligom sampiona jer je nasa realnost liga uefa a uspeh ce biti ako prezimimo zimu u evropi.

vlada nis

pre 16 godina

puno srece u italiji zelim momku koji je sve najbolje pricao o zvezdi i srbiji u ecuadoru. da li zvezda dobija nesto od ovog transfera

Futa

pre 16 godina

Hvala ti za sve sto si ucinio za zvezdu,zelim ti sve najbolje.A ti PIXI zgrni velike pare za njega juve je pun para ocisti ih za jedno 4-5 miliona evrica ehehe.

Sportista

pre 16 godina

dzaba nam sva pojacanja kad nam odlazi glavni igrac.Ovako se ne stvara evrposki tim.Castiljo je bio verovatno jedini stranac koji se uklopio i dobro igrao u nasoj ligi..on sad ide,nema zamene dobre za njega

Srđan

pre 16 godina

Šta je tu je. Barem će biti tu u kvalifikacijama za LŠ. Neka odigra na svom nivou još 4 utakmice pa da se rastanemo u sreći i veselju. Nadam se da ćemo uzeti pristojan novac za njega.

Cofi

pre 16 godina

Odavno mi nije bilo teze,mozda samo kada je Ziga odlazio.E jebiga,ali nema veze srecno majstore Juve je veliki klub i zelim ti da sa njim osvojis Skudeto,a da se nama oduzis ulaskom u Ligu Sampiona!Znaj da ces uvek biti u srcima svih sa Severa jer si to i zasluzio majstore!Jedan je Segundo Kastiljo!Nikad drugi uvek prvi,hehehe.

Делија али прави

pre 16 godina

Срећно мајсторе!

Еј директно из Звезде у Јувентус! Мислим да не стоји констатација да је због игара на Копа Америци отишао у Јувентус. Тамо је играо можда и испод свог нивоа. Наш најбољи играч прошле сезоне и због тога је отишао у Јувентус.

Срећно!

Vlada Delija

pre 16 godina

Castillo je bas pravi kompletan igrac!Iako nisam fan Juvea,mislim da prave dobru ekipu koja ce tek sledece godine boriti za skudeto!Jos ako dovedu Zigu mogu cak i ove godine!!!E da se vratim na Castilla,odlican vezni,jak,skocan,kolektivac,dobar u defanzivi,daje golove!!!Cim je dosao u Zvezdu video sam u njemu novog Esjena!!!Mogu ga samo zamisliti za 2 godine kada jos bude napredovao,bice bas extra!!!Iako ide iz Zvezde drago mi je jer ide u jak klub i svidja mi se to sto ce igrati kvalifikacije za LS!Mislim da i bez Kastilla mozemo da osvojimo titulu!
Evo tima Zvezdinih igraca u Evropi:
Golman:V.Stojkovic
Odbrana:Draman,Bisevac,Vidic,Stefanovic
Sredina:Jankovic,Stankovic,N.Kovacevic,Kastillo
Napad:Zigic,Pantelic
Rezerve:V.Disljenkovic,Djordjevic,Dudic,Lukovic,Gvozdenovic,Boskovic,Djokaj,Lazetic,Purovic,Djokic,Pjanovic...Ovaj tim bi igrao 1/4 finale Lige Sampiona!!!A sa kim da se Grobari pohvale?Sa Savom i Matejom?Xexe-smesni su!!!ZVEZDA MI JE U SRCU,ZVEZDA JE U LIGI SAMPIONA!

Sone Zvornik

pre 16 godina

Opa,ode Kastiljo,pa i treba tako.Koji su ga djavo doveli na godinu dana,pa tako ce i biti i sa Barkosom.Covek ce se pokazati,trazice ga veci klubovi i nece potpisati novi ugovor.Ne volim Juve pa mi je vise krivo,Kastilju zelim sve najbolje.


Imamo i previse igraca u vezi

Lionheart

pre 16 godina

Dosao si kroz malu rupu, a izlazis na velika vrata.
I ko je zasluzan???
CRVENA ZVEZDA i ti sam.

Uvek ce mo te pamtiti kao jednog od najboljih stranaca...

Milan

pre 16 godina

Drago mi je sto je jedan takav igrac bio clan jednog sampionskog tima Zvezde. Ubedjivo najbolji stranac u istoriji Zvezde do sada. Nije ni cudo sto ga Juventus toliko zeli u svojim redovima.
Srecno MAJSTORE!
Sever te nikada nece zaboraviti!

Sever bi trebao posebno da mu se zahvali (sa nekim velikim transparentom na spanskom) na nekoj od poslednjih utakmica na Marakani. Kastiljo se ponasao kao da je rodjen i rastao na Marakani,sto nije bas odlika nekih kojima se to stavrno i desilo.

vlada nis

pre 16 godina

puno srece u italiji zelim momku koji je sve najbolje pricao o zvezdi i srbiji u ecuadoru. da li zvezda dobija nesto od ovog transfera

El Zvezda

pre 16 godina

Gorak ukus, posle nekoliko dana euforije zbog pojacanja. Klasika, svake godine pred kvalifikacije se proda najbolji igrac (ostaje da odigra samo te 2 tekme u kvalif.) Nadam se bar da su velike pare u pitanju. Ali na ovaj nacin se ne stvara tim za Evropu. Castillo je trebalo da bude neko vezivno tkivo izmedju starosedelaca i novih pojacanja (mahom iz latinske Amerike)... Ovako, neizvesnost, zebnja...
Za Castilla samo poruka: Majstore, svaka cast, ostaces zauvek u srcima delija, mnogo srece i zdravlja ti zelimo!

djole

pre 16 godina

Najbolji strani fudbaler koji je igrao u Srbiji.Steta sto nije produzio ugovor i ne svidja mi se sto ide u klub koji mrzim. Segundo hvali ti na duploj kruni i srecno.

caci

pre 16 godina

ako cenimo, a cenimo sve sto je uradio za zvezdu jedino mozemo da mu pozelimo svu srecu.na svim nasim i inostranim sajtovima imao je samo reci hvale za zvezdu i za srpsli narod.
DELIJE TREBAMO ISPRATITI COVEKA NA AERODROMU KAD BUDE ODLAZIO JER JE TO ZASLUZIO...
P.S:VRATI NAM SE KROZ KOJU GODINU

Srđan

pre 16 godina

Šta je tu je. Barem će biti tu u kvalifikacijama za LŠ. Neka odigra na svom nivou još 4 utakmice pa da se rastanemo u sreći i veselju. Nadam se da ćemo uzeti pristojan novac za njega.

Futa

pre 16 godina

Hvala ti za sve sto si ucinio za zvezdu,zelim ti sve najbolje.A ti PIXI zgrni velike pare za njega juve je pun para ocisti ih za jedno 4-5 miliona evrica ehehe.

delija

pre 16 godina

bilo je ocekivano da ce Kastiljo otici u jedan od jacih timova, ali ipak je dobro to sto ce ostati za kvalifikakacije za ls. Znaci sredina terena posle kvalifikacija je sledeca: Molina Burza Lukas Koroman
(Milijas)

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Steta, ali moglo se i ocekivati...sreca pa stvarno imamo sada dovoljno kvalitetnih igraca u vezi koji mogu da ga zamene.

p.s. Ipak mi je bilo mnogo teze kad su odlazili Ziga, Jankovic, Stojkovic, Lukovic, Kovacevic, Bisevac...ajde da ne nabrajam vise, rasplakacu se :(

Cvele magleic

pre 16 godina

Segundo ti si kralj!Posle tebe ostaje jedna velika praznina.Puno srece u daljoj karijeri,steta sto nisi barem presao u a.c. Milan :-)

Nole

pre 16 godina

Hvala ti za lepe utakmice i nadam se da ces dobro da odigras kvalifikacije za nas, smatram da se nece usreciti u Juventusu koji je doveo ceo novi tim,treba se svako dokaze i mislim da ce jedino da bude para dobra, od igre necemo vise da ga vidimo. Sve najbolje i moglo se ocekivati tako nesto vec. Imamo dobre alternetive na toj poziciji i videcemo kako ce se dobro svi u tim ukolpiti. Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice !

dr ks

pre 16 godina

AUH velika steta, srecno care gde god.
Treba ovo preboleti. Nikada vise Zvezda nece imati ovakvog coveka i igraca, mozda ali tesko

navijač

pre 16 godina

Srećan put, strašan igrač, realno je bilo da ode u bolji klub, jedino ne znam za obeštećenje. Daj bože da je neko od ovih pojačanja na nivou Kastilja. Ovo je pokazatelj kako za male pare do dobrog igrača, samo dobra skauting mreža.

tito

pre 16 godina

E ganista se nesto sve zahvaljujete vi niste u redu,pa taj pixi vam je prodao sve sto vredi i svake godine lik uzme gomilu para dovede jeftine i od 18 pojacanja jedno ili 2 ubode i odmah ih sledece sezone prodaje.Zapamtite nikad ne moze klub tako da funkcionise da u svakoj sledecoj sezoni prodaje cjeli tim.Tim se stvara godinama i dovede se jedno ili 2-3 pojacanja godisnje,a ne svake godine rekonstrukcija tima i to prodaje najbolje igrace ne planski,i zato cete jos ove godine izgubiti titulu,a evropa je daleko za sve nase klubove.Pixi dok je presednik prodao je preko 20 igraca za 2-3 godine pa kako to moze biti tim.Za njegovo vreme ste izgubili Zigica,Castilja,Pantelica,Jankovica,Stojkovica,Kovacevica,Lukovica,Bisevca,Purovica...aako dobije ponudu proadce i Milovanovia i sta i njemu cete se zahvaljivati.SMESNI STE I USKORO PUCATE PA NE MOZE TAKO POSLOVATI NI JEDAN KLUB PA NI VI,UVERICETE SE SVI U TO.

Nelson Muntz

pre 16 godina

Кастиљо је заслужио да оде пре свега у БОЉУ ЛИГУ И БОЉУ ЗЕМЉУ! Није проблем у Звезди! Звезда је довољно велика да се у њој сви добро осећају. Проблем је у лиги у којој се игра на пољанчугама, намештају се утакмице, а ни 15 дана пре почетка лиге се не зна ни њен састав. Штета што нећемо више гледати таквог играча. Још много воде ће протећи Савом и Дунавом док у Звезди поново не заигра овакав играч.
Пиксију се мора одати признање на довођењу Кастиља, али се мора и критиковати због потписивања оваквих "блиц" уговора. Ко још у свету потписује уговоре са играчима на годину дана? Да је прошле године Кастиљу понуђена која стотина хиљада Евра више сада би га продали за неколико милиона. Овако оде човек за џабе. Лош потез управе!
Кастиљо - све најбоље царе!

mizzuno

pre 16 godina

sjasi kurta da uzjase murta. tako to radi pixi. netrebamo se mi zaludjivati nikakvom ligom sampiona jer je nasa realnost liga uefa a uspeh ce biti ako prezimimo zimu u evropi.

sloba

pre 16 godina

@tito

decko moj sta ti znas uopste o evropskom fudbalu. Ti pratis domacu ligu gde je tvoj tim uvek drugi. Koje ste vi igrace u zadnjih pet godina prodali nekom evropskom timu i li ako je otisao zadrzao se jednu sezonu i sut karta. Kezman npr. PSV.Chelsea, Atletiko i najzad fenerbakce. Silazna linija. Sledece godina Azerbrjdzan i najzad Partizan. Kolko ih je otislo u Ukrajinu. Ovaj catillo da nije igrao u Zvezdi daje samo igrao u evadorskoj reprezentaciji ne bi mogao nikako da ode u Juve,Na copa Anerika se nije ni vigeo. Znaci minuli rad.Mozda u juznoj pokrajini za vas ima jos fudbalera kao sto su nekada bili braca Prekazi, Vokri, Salja

Sportista

pre 16 godina

dzaba nam sva pojacanja kad nam odlazi glavni igrac.Ovako se ne stvara evrposki tim.Castiljo je bio verovatno jedini stranac koji se uklopio i dobro igrao u nasoj ligi..on sad ide,nema zamene dobre za njega

Delija Kovin

pre 16 godina

Hvala ti za sve sto si cinio za Zvezdu, a bilo je samo dobrih stvari! I nadam se da ces nam pomoci da udjemo u LS!!!!!!!!

Vlada

pre 16 godina

Zvezda ne dobija nista od ovog transfera, jer je ugovor potpisan sa agencijom koja ga predstavlja na tacno odredjen period od godinu dana sa nekom mogucnoscu produzetka pod uslovom da se obe strane sloze. Naravno, druga strana se nece sloziti cim se umesa Juventus i velika kinta... Hvala Piksiju sto je uspeo da taj period produzi za nekih mesec dana i ukljuci ga u Kvalifikacije za LS.

[-_-]_513

pre 16 godina

Ih ako predje bice mi omiljeni (trenutno mi je mnooogo fuj)

Crno-bela boja mila u srcu mi uvek bila !!!

Black and White WORLD!!!

Delije-sever

pre 16 godina

iskreno brate zasluzio si da odes nemoj da zaboravis zvezdu i delije
a i milovanovic bi trebalo da ode jer sada nam je sredina puna igraca koji imaju kvaliteta ali zato ODBRANA....... slabo slabo
ZVEZDA IZNAD SVEGA

francesco_totti

pre 16 godina

Bitno je da ostaje za LS. Za nasu ligu nam nije potreban, osim ako necemo da rusimo rekord od +20 bodova prednosti. Za Partizan i nije potreban. Nije trebo Juventus al sta sad...

Shmajser

pre 16 godina

Ne mogu da verujem koliko vas ovde ne zna da je ugovor potpisan na godinu dana i da nema para od obestecenja, a kao navijate za Zvezdu i tako to...

M@ximus_red_star

pre 16 godina

Pokazo se u zvezdi,i normalno je da zeli da promeni sredinu,ja bih licno voleo da ostene ali sta je tu je SRECNO DOKTORE

PJ

pre 16 godina

Ovo nije dobra vest, gledajuci kratkorocno, ali je odlicna na duge staze.
Castillo jeste bio najbolji igrac Zvezde u prosloj sezoni, i osetice se nedostatak, ali nama Toyota ne daje 10 mil $ godisnje da imamo mogucnost potpisivanja dugorocnih ugovora sa novim igracima tog kalibra.
Sto se tice kvalifikacija i to sto ce igrati protive Pobede/Levadije, nije neka korist jer su prave kvalifikacije u tecem kolu, kada ce vec biti u Juventusu.

Dobra stvar je sto ce njegov transfer odjeknuti po J.Americi (a i sire), tako da ce mnogi "anonimusi" hteti da dodju u Zvezdu i naprave karijere.
Pa, ako bude vise para, potpisivace se i na 5 god.

Castillu zelim svaku srecu, a Zvezda ce se vec snaci!

Zare

pre 16 godina

Ne dopada mi se ovo. Trebalo je prvo sve pare za pojačanja iskoristiti da se zadrže glavne poluge u timu, kao što je na prvom mestu Kastiljo. Tek posle toga od ostatka je trebalo dovoditi pojačanja. Tako bi dobili stabilnu i iskusnu ekipu koja je provela nekoliko sezona zajedno i siguran sam da bi bez problema prezimljavali i Ligi UEFA. Ovako nam predstoji opet period uigravanja a ako neko zasija u toku sezone eto njega na prodaju sledeće sezone. Sa ovakovom politikom Liga Šampiona je iluzija (možemo se nadati samo čudu) a i Liga UEFA prilično daleko. Uz onu ekipu koja je završila predstojeću sezonu trebalo je po meni dovesti najviše tri igrača da pojačaju konkurenciju i to pre svega Beka (mislim da je poljak odlično rešenje), jednog bržeg veznog igrača (umesto Georgijeva) i jednog špica (umeto jednog od onih što su bili - pa kog skuplje prodaš). Sva prodaja i dovodjenje novajlija morala se završiti do početka priprema i ceo tim je već uveliko trebalo da je u trenažnom procesu. Naknadno se mogu dovoditi samo talenti na koje ne računaš baš ozbiljno za narednu sezonu već više da greju klupu i pojačaju konkurenciju (kaošto verovatno Juve dovodi Kastilja). Ovako velika promena igračkog kadra govori nam da Piksi i dalje mnogo luta u svojim prvim godina bavljenja ovim sportom i posredno je priznanje da je prošlogodišnji veliki pazar bio uglavnom veliki promašaj.

SALE

pre 16 godina

Jedan od retkih koji je pokazao kako se nosi i kako igra i bori za KLUB, DRES i TIM CRVENO BELE BOJE i za ZVEZDU!
Svaka cast majstore
SRECNO!

Стефан

pre 16 godina

Хвала ти за сбе што си урадио у црвено-белом дресу.Остаћеш упамћен као најбољи странац Звезде.Делије те никад неће заборавити.Срећно!!!!

ПС И да освојиш још пуно трофеја са Јувентусом!

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Ljudi, zar mislite da ta Kastiljova agencija i on, zatim Barkos i njegov menadzer, nemaju mozak i pamet. Oni su zeleli da im Zvezda bude odskocna daska za neki bolji klub u Evropi. Predpostavili su situaciju da ce za njih neko od tih klubova posle godinu dana biti zainteresovan, ali da zanjihove usluge nece da nudi one cifre koje bi Zvezda trazila da je sa njim u ugovoru.
Na taj nacin se Piksiju postavlja uslov, a na njemu je da prihvati ili ne. U slucaju Kastilja je dao ne velike pare, ali se ovaj pokazao kao igracina, pa onda i taj novcani minus (koji je dakle mali) se u celosti moze zanemariti. Za Barkosa cemo tek videti kako ce ispasti.

ps. Ne zaboravite nikad da Piksi posluje u SRBIJI!!! To mu je bilo i bice mu uvek veliki MINUS.

Joao

pre 16 godina

Neka mu je srecan put! Odlaze toliki nasi fudbaleri, pa sto ne bi i stranci. Dolaze drugi. Mi smo sada fudbalska periferija Evrope. Za to smo sami krivi. Nepravedne i nicim izazvane sankcije su prosle pre sedam godina, a mi jos nismo osavremenili nas fudbal, nismo privatizovali klubove, jos uvek su uprave fudbalskih klubova eskadrile lovaca u mutnom. Nemamo nijednog trenera, sve ovi domaci sa zaliboze diplomama, bez strucnog usavrsavanja u uspesnim (stranim) klubovima. Fudbalske skole pripremaju decu kao stoku za prodaju na pijaci. Svi klubovi su, kao i sva privreda, u Beogradu i okolini. Navijaci nevaspitani i razmazeni, boli ih uvo za fudbal, tu su samo da izvode koreografije (kao da su balerine neke) i da krljaju stolice. Iz takvog okruzenja odlazi jedan dobar fudbaler. Pa ko ne bi otisao?

GROBAR

pre 16 godina

Ljudi ako me nema na netu sutra otisao sam da potpisem za zvezdu...Stvarno je jadan ovaj Piksi hvali nove igrace a nije ih video ni na TV kako igraju bitno da su iz juzne Amerike ...Jos se razbacuje sa nekim komentarima kao da ih je doveo iz barse ili Reale maze oci svojim cigancicima ...

BONANNO

pre 16 godina

Hvala Bogu da se opet vracaju stara dobra vremena,vremena kada su igraci iz CRVENE ZVEZDE direktno odlazili u velike evropske klubove,a CRVENA ZVEZDA imala koristi i od igraca i od transfera..Samo da se tako nastavi ...Dace Bog..

Kastilju zelim puno srece i pre svega zdravlja..Juve ce dobiti a Zvezda izgubiti odlicnog igraca,ali bidimo srecni sto je Kastiljo uopste igrao u nasoj Zvezdi,jer boljeg stranca odavno nismo imali... Srecno ti bilo i hvala..

johnny

pre 16 godina

zbog cega piksi i kompanija potpisuju igrace na samo 1 god.? uzimaju ih na nevidjeno pa ako je truba-cao brate hvala ti sto si mlatio noge po livadama godinu dana a ako vredi-ostani jos malo molim te....? e pa losa taktika ocigledno,ispade extra igrac pa pobeze bez dinara u JUVE.....e piksi,piksi ako ti je i barkos dobar ode ti i on sledece leto.....

malisa

pre 16 godina

svakom pravom navijacu zvezde je ipak drago da cuje da njihov ljubimac potpisuje za Juventus ma koliko bila losa vest o prodaji ubedljivo najboljeg igraca protekle sezone ... ostaje nam uteha da cemo Castilja gledati jos u kvalifikacijama gde mozemo da verujemo da ce potpuno profesionalno odraditi i taj posao kao i ranije sto je sve radio u dresu Crvene Zvezde ...

bane

pre 16 godina

nemogu da verujem kakvih smesnih likova ovde ima.. nigde pise da ce zvezda dobiti i jedan "cent" za kastilja, a neki govore kako ce ga prodati i kako pixi nije mogo reci ne.. alo navijaci fk ganije, dali vi kovcate da vas je taj kastiljo ispusio zato sto pixi nema para da mu ponudi solidnu platu da bi produzio ugovor? njemu je ugovor isteko tako da ce otici za 0 dinara bilo gde, samo neka mu ponude 100 evra vise.. toliko o tome kako obozava srbiju i zvezdu svoju.. hahaha

Juventino10

pre 16 godina

Joj pa stace on u Juventusu, da nece mozda igrati mjesto Tiaga ili ce nositi opremu Alexu.
A sto se tice para, Juve nece dati vise od €2 miliona i to je puno.
Prvi los potez uprave.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

1 - Kastiljo je potpisao jednogodisnji ugovor sa Zvezdom, tako da ona nista ne dobija od transfera ! 2 - Djole, najbolji igrac koji je igrao u nasu ligu je bio Taribo West ! Pogledaj barem 8 njegovih utakmica u Evropu; da je Kastiljo dao 15 do 18 golova za Zvezdu prosle godine.........on bi dobio taj epitet ! Dosli su i vama ''Three amigos '', komedija od filma i od igre, poceli su vas da se plase i da otkazuju ..........prijateljske utakmice sa vama! Ja razumem vasu ljubav prema Zvezdu, ali mnogi od vas su ''slepi ljubavlju'' prema Zvezdu! Koja LS - Lothar Matheus - Bosko Durovski, Taribo West - Ibrahim Gaj, Ljubinko Drulobic -ko,ko,ko, Ivica Kralj- Randelovic ???, Sasa ilic- ..........., Andrija Delibasic - ''''''''''', Igor Duljaj - ///////////, Nenad Dordevic -

nji nji nji

pre 16 godina

Ljudi, shta se tripujete, k'o da je otishao Ronaldinho, a ne Castillo!!! Dechku zelim da uspe, ali nemojmo se zavaravati - nowi Esijen?! Budite malo realni... A, i vdecemo kakvu ce imati uopshte ulogu u Juveu, i da li ce dobiti pravu shansu. A, shto se tiche Lige Shampiona... He, he, he... Pa, niste vi Partizan... Daleko ste vi josh od toga...

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Maestro, hvala za svaku kap znoja kojom si natopio Zvezdin dres. Voleo bih da si ostao sa nama ali bez obzira neka te sreca prati ma gde se nasao. Ti si jedan od svetlijih primera u tome kako se igra za Crvenu Zvezdu. Jos jednom srecno od srca.

ultrapsy

pre 16 godina

Decko koji je pokazao kako se voli i bori za klub...a i kakav je majstor fudbala!!!Ubedljivo najbolji stranac u Crvenoj zvezdi tj u srpskom fudbalu...Zasluzio je da ode korak vise i dalje.Sve najbolje u daljoj karijeri sa zeljom da se jednog dana opet vratis na nasu MAJKA MARU...
HVALA SEGUNDO KASTILJO,MAJSTORE...

sportista

pre 16 godina

Cudan je osecaj kada neko dodje u tvoj klub i u njemu odigra samo godinu dana, a kada odlazi imas osecaj da je prosao sve selekcije Zvezde. Valjda zbog toga sto se borio kao retko ko.
Majstore hvala ti i zelim ti sve najbolje. Znam da je tvoj san bio da jednog dana vozis ferari(to si bio izjavio), steata bolja ti je bila Tojota:). Nemoj nas zaboraviti a mi tebe necemo nikada,to je sigurno.

Veteran PFC

pre 16 godina

Ganci, i vi imate Zeku, a? Ha, ha, ha... Sta cemo sad?! Taman ste se uigravali sa Kastiljom, a on ode. A, bili ste "na korak" od LS, jel da? Dobro, sada imate opravdanje...

Мирко

pre 16 godina

Када је Кастиљо долазио, сви су били у фазону "Пикси доводи неке леве Еквадорце". Сада када одлази у Јувентус - Пикси опет крив. Даће Бог да за две-три године и Баркос, Мао и Салас оду у Јувентус, Барсу и Ливерпул, а ми да доведемо неке нове момке. Једино ми је жао што је Кастиљо све време био на позајмици у Звезди, тако да ћемо да добијемо неку сићу од трансфера на рачун тога што нећемо да инсистирамо да га држимо до краја уговора о позајмици. Срећан пут и све најбоље, мајсторе.

Vlada NS

pre 16 godina

Benitez u meksicki SANTOS LAGUNA

http://www.elnacional.ec/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=132&topic=13&newlang=

Zvezda je zivot,ostalo su sitnice!!!!!!!!

pre 16 godina

Care,samo ti nama ostani dok ne udjemo u Evropu! :-) Pozdrav svim Delijama iz suncanog i divnog Herceg Novog-najljepseg grada na svijetu!

TITULAZANAS

pre 16 godina

Vidim da neki nemoze da shvate zasto se toliko zali sto ide stranac, PA ZATO STO JE TAJ STRANAC BIO PRIMER KAKO SE BORI ZA ZVEZDIN DRES, PRIMER I NA TERENU I VAN NJEGA KAKO TREBA DA SE PONASA IGRAC CRVENE ZVEZDE.

SRECNO MAJSTORE I VRATI NAM SE

Aca_USA

pre 16 godina

Sjajna vest za sve strance koji zele da dodju u Zvezdu. Samo da se ovako nastavi i da Zvezda postane kao PSV odskocna daska za Juzno-Amerikance.
PSV mora biti model Zvezdi. Dovodi neafirmisane (jeftine) igrace i posle 1-2 godine plasiraj ih u bogate klubove Evrope. Uz to svake godine ucesnik lige sampiona.
Ovaj dolazak stranaca ce oboriti malo cene domacih "zvezdica" i njihovih "kvazi" menadzera sa "trulim" dilovima.

JAKLJDKLA

pre 16 godina

Ovo je taj isti Kastiljo izjavio za zvanicni sajt CZ:
Као и увек добро расположен и насмејан, Секундо Кастиљо спремно дочекује нову сезону, иако је због репрезентативних обавеза имао само неколико дана одмора.
“Нисмо се се прославили на Купу Јужне Америке. Лично сам задовољан наступом на турниру у Венецуели, али ми је жао што нисмо остварили бољи резултат. Имао сам мало одмора које сам провео са девојком Брендом у Еквадору и сада са нестрпљењем очекујем нове изазове у дресу Црвене звезде“.

deka

pre 16 godina

Zenga napravi tim za LG,dodje Bajevic i rasturi ga.Proda Zigu i ostale vele-majistore,samo da tako ne bude i sada neka ode Kasiljo ali da se ne rasturi prava CZV.Zvezda treba da dovede jos mnogo igraca poput Kastilja,jer je on car.I ako ode u Juve nadam se da ce im pokazati kakvi igraci dolaze iz Zvezde

Zoran Zvezdas

pre 16 godina

Sad kad odlazi Kastiljo Zvezda mora jos pet puta da napornije trenira!Piksi je ostavio otvorena vrata za jos super igrace,i to je dobro!Zvezda mora da odere Juve sto se tice love,I to mora da bude dobro!Zelim vise srecu Zvezdi,nego Kastilju!DELIJE KG

Panta

pre 16 godina

BRAVO SEGUNDO!!! Hvala za sve,za duplu krunu,vazne golove,odlicnu tehniku...milina te je bilo gledati! Najbolji stranac,odlican fudbaler...i jos bolji covek!
SRECNO MAJSTORE..gde bi nam bio kraj kad bi nas bas ti uveo ove godine u LS! I ovako ces ostati SEVERU u secanju...

joky

pre 16 godina

kastiljo je bio samo godinu dana u zvezdi, pa u juve!Kad ce nas neki igrac da predje u juve(direktno iz Zvezde)?Ili neki veci klub...

kastiljo

pre 16 godina

E ja ne znam sta je ovo.
Nije trebao otici jos vec cekati da prodje jos jedna sezona jer poslije LS ne bi bilo cudo da se cijena udvostruci.
I koliko ce ga sad juve platiti?
Sigurno ne vise od 2-3 miliona a juve ga moze sledece sezone prodati za 10 miliona ako bude igrao kao u zvezdi...
Ali sta ces

Aleksandar ZVEZDAra

pre 16 godina

Hvala ti za sve partije majstore koje si pruzao u crveno belom dresu i uvek cemo te se secati kao najboljeg stranog igraca koji je igrao u Srbiji... Srecno i zasluzio si da odes u veliki klub i to direktno iz Zvezde. Mada ja nesto ne simpatisem Juventus.
@Za grobare
Zvezda ce igrati u kvalifikacijama za LS sa Castiljom u timu tako da ne vidim razloge zasto bi nam bile manje sanse za LS, a ako udjemo u grupe LS ionako nemamo sanse za prolazak dalje.Kako god prolazak u kup UEFA je realnost sa ili bez Castilja. Da nebi mozda trebali da se plasimo da necemo osvojiti duplu krunu!?hahahahahaha!

Mr Fister

pre 16 godina

E kada bi ovi što su došli bili kao ti, gde bi nam bio kraj, zaslužio si majstore da igraš u jednom od najvećih klubova na svetu, svu ti sreću u životu i karijeri želim !!!!

ПЕТРА_ДЕЛИЈА НИШЛИЈА

pre 16 godina

Толико нам беше! једино што вреди продасмо па после ће да нам буде крив(што би рекли селци) Татко! Али што се Кастилја тиче желим му све најбоље!Био је мој љубимац на Светском првенству само сам због њега навијао за Еквадор и мој је љубимац и докле год игра у Звезди!! МИРНО И СПОКОЈНО ПУТУЈ ИГУМАНЕ!!!

stanislav

pre 16 godina

Malo mi je falilo da zaplacem dok sam citao vest!Zasluzio si da odes!Zaduzio si delije!Imam samo jedno pitanje ako ko zna da mi odgovori:Da li ce ostati ako udjemo u grupe?

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Informacija za sve drage prijatelje ZVEZDASE:
Bronovicki u CRVENOJ ZVEZDI !!!

Zvanicno objavljena informacija na sajtu Crvene Zvezde: http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1228&News=1228

DALIBOR

pre 16 godina

pa jeste pixi kriv si sto ide i kastiljo uzimas ugovor na samo jednu godinu taman kad pocinje da se uklapa u klub tako ce da bude naravno i sa ove ostale !! sto su dosli otici ce i oni nakon godinu dana posto ce ih traziti veci klubovi bolje ovako uzimaj na vise vremena ugovor i tako da bude 2-3 sezone a ne ovako taman se uigravaju i odu i plus ako za tih 3-4 sezona neko kpi tog igraca a on se dobro pokazao pff cena ce da bude ko sto sada daje berluskoni za e'toa !! napred zvezda

solo juve

pre 16 godina

Joky,veceg kluba od Juventusa na ovoj kugli-NEMA!Ima par njih koji su uz rame Juveu(Real,Barcelona,Manchester,Milan,Bayern,Liverpool),ali vecih NEMA!Bravo Kastiljo,FORZA JUVE!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

1 - Kastiljo je potpisao jednogodisnji ugovor sa Zvezdom, tako da ona nista ne dobija od transfera ! 2 - Djole, najbolji igrac koji je igrao u nasu ligu je bio Taribo West ! Pogledaj barem 8 njegovih utakmica u Evropu; da je Kastiljo dao 15 do 18 golova za Zvezdu prosle godine.........on bi dobio taj epitet ! Dosli su i vama ''Three amigos '', komedija od filma i od igre, poceli su vas da se plase i da otkazuju ..........prijateljske utakmice sa vama! Ja razumem vasu ljubav prema Zvezdu, ali mnogi od vas su ''slepi ljubavlju'' prema Zvezdu! Koja LS - Lothar Matheus - Bosko Durovski, Taribo West - Ibrahim Gaj, Ljubinko Drulobic -ko,ko,ko, Ivica Kralj- Randelovic ???, Sasa ilic- ..........., Andrija Delibasic - ''''''''''', Igor Duljaj - ///////////, Nenad Dordevic -

mizzuno

pre 16 godina

sjasi kurta da uzjase murta. tako to radi pixi. netrebamo se mi zaludjivati nikakvom ligom sampiona jer je nasa realnost liga uefa a uspeh ce biti ako prezimimo zimu u evropi.

Juventino10

pre 16 godina

Joj pa stace on u Juventusu, da nece mozda igrati mjesto Tiaga ili ce nositi opremu Alexu.
A sto se tice para, Juve nece dati vise od €2 miliona i to je puno.
Prvi los potez uprave.

Vlada Delija

pre 16 godina

Castillo je bas pravi kompletan igrac!Iako nisam fan Juvea,mislim da prave dobru ekipu koja ce tek sledece godine boriti za skudeto!Jos ako dovedu Zigu mogu cak i ove godine!!!E da se vratim na Castilla,odlican vezni,jak,skocan,kolektivac,dobar u defanzivi,daje golove!!!Cim je dosao u Zvezdu video sam u njemu novog Esjena!!!Mogu ga samo zamisliti za 2 godine kada jos bude napredovao,bice bas extra!!!Iako ide iz Zvezde drago mi je jer ide u jak klub i svidja mi se to sto ce igrati kvalifikacije za LS!Mislim da i bez Kastilla mozemo da osvojimo titulu!
Evo tima Zvezdinih igraca u Evropi:
Golman:V.Stojkovic
Odbrana:Draman,Bisevac,Vidic,Stefanovic
Sredina:Jankovic,Stankovic,N.Kovacevic,Kastillo
Napad:Zigic,Pantelic
Rezerve:V.Disljenkovic,Djordjevic,Dudic,Lukovic,Gvozdenovic,Boskovic,Djokaj,Lazetic,Purovic,Djokic,Pjanovic...Ovaj tim bi igrao 1/4 finale Lige Sampiona!!!A sa kim da se Grobari pohvale?Sa Savom i Matejom?Xexe-smesni su!!!ZVEZDA MI JE U SRCU,ZVEZDA JE U LIGI SAMPIONA!

tito

pre 16 godina

E ganista se nesto sve zahvaljujete vi niste u redu,pa taj pixi vam je prodao sve sto vredi i svake godine lik uzme gomilu para dovede jeftine i od 18 pojacanja jedno ili 2 ubode i odmah ih sledece sezone prodaje.Zapamtite nikad ne moze klub tako da funkcionise da u svakoj sledecoj sezoni prodaje cjeli tim.Tim se stvara godinama i dovede se jedno ili 2-3 pojacanja godisnje,a ne svake godine rekonstrukcija tima i to prodaje najbolje igrace ne planski,i zato cete jos ove godine izgubiti titulu,a evropa je daleko za sve nase klubove.Pixi dok je presednik prodao je preko 20 igraca za 2-3 godine pa kako to moze biti tim.Za njegovo vreme ste izgubili Zigica,Castilja,Pantelica,Jankovica,Stojkovica,Kovacevica,Lukovica,Bisevca,Purovica...aako dobije ponudu proadce i Milovanovia i sta i njemu cete se zahvaljivati.SMESNI STE I USKORO PUCATE PA NE MOZE TAKO POSLOVATI NI JEDAN KLUB PA NI VI,UVERICETE SE SVI U TO.

[-_-]_513

pre 16 godina

Ih ako predje bice mi omiljeni (trenutno mi je mnooogo fuj)

Crno-bela boja mila u srcu mi uvek bila !!!

Black and White WORLD!!!

Sone Zvornik

pre 16 godina

Opa,ode Kastiljo,pa i treba tako.Koji su ga djavo doveli na godinu dana,pa tako ce i biti i sa Barkosom.Covek ce se pokazati,trazice ga veci klubovi i nece potpisati novi ugovor.Ne volim Juve pa mi je vise krivo,Kastilju zelim sve najbolje.


Imamo i previse igraca u vezi

djole

pre 16 godina

Najbolji strani fudbaler koji je igrao u Srbiji.Steta sto nije produzio ugovor i ne svidja mi se sto ide u klub koji mrzim. Segundo hvali ti na duploj kruni i srecno.

nji nji nji

pre 16 godina

Ljudi, shta se tripujete, k'o da je otishao Ronaldinho, a ne Castillo!!! Dechku zelim da uspe, ali nemojmo se zavaravati - nowi Esijen?! Budite malo realni... A, i vdecemo kakvu ce imati uopshte ulogu u Juveu, i da li ce dobiti pravu shansu. A, shto se tiche Lige Shampiona... He, he, he... Pa, niste vi Partizan... Daleko ste vi josh od toga...

Cvele magleic

pre 16 godina

Segundo ti si kralj!Posle tebe ostaje jedna velika praznina.Puno srece u daljoj karijeri,steta sto nisi barem presao u a.c. Milan :-)

Sportista

pre 16 godina

dzaba nam sva pojacanja kad nam odlazi glavni igrac.Ovako se ne stvara evrposki tim.Castiljo je bio verovatno jedini stranac koji se uklopio i dobro igrao u nasoj ligi..on sad ide,nema zamene dobre za njega

GROBAR

pre 16 godina

Ljudi ako me nema na netu sutra otisao sam da potpisem za zvezdu...Stvarno je jadan ovaj Piksi hvali nove igrace a nije ih video ni na TV kako igraju bitno da su iz juzne Amerike ...Jos se razbacuje sa nekim komentarima kao da ih je doveo iz barse ili Reale maze oci svojim cigancicima ...

Veteran PFC

pre 16 godina

Ganci, i vi imate Zeku, a? Ha, ha, ha... Sta cemo sad?! Taman ste se uigravali sa Kastiljom, a on ode. A, bili ste "na korak" od LS, jel da? Dobro, sada imate opravdanje...

bane

pre 16 godina

nemogu da verujem kakvih smesnih likova ovde ima.. nigde pise da ce zvezda dobiti i jedan "cent" za kastilja, a neki govore kako ce ga prodati i kako pixi nije mogo reci ne.. alo navijaci fk ganije, dali vi kovcate da vas je taj kastiljo ispusio zato sto pixi nema para da mu ponudi solidnu platu da bi produzio ugovor? njemu je ugovor isteko tako da ce otici za 0 dinara bilo gde, samo neka mu ponude 100 evra vise.. toliko o tome kako obozava srbiju i zvezdu svoju.. hahaha

Делија али прави

pre 16 godina

Срећно мајсторе!

Еј директно из Звезде у Јувентус! Мислим да не стоји констатација да је због игара на Копа Америци отишао у Јувентус. Тамо је играо можда и испод свог нивоа. Наш најбољи играч прошле сезоне и због тога је отишао у Јувентус.

Срећно!

Cofi

pre 16 godina

Odavno mi nije bilo teze,mozda samo kada je Ziga odlazio.E jebiga,ali nema veze srecno majstore Juve je veliki klub i zelim ti da sa njim osvojis Skudeto,a da se nama oduzis ulaskom u Ligu Sampiona!Znaj da ces uvek biti u srcima svih sa Severa jer si to i zasluzio majstore!Jedan je Segundo Kastiljo!Nikad drugi uvek prvi,hehehe.

Nole

pre 16 godina

Hvala ti za lepe utakmice i nadam se da ces dobro da odigras kvalifikacije za nas, smatram da se nece usreciti u Juventusu koji je doveo ceo novi tim,treba se svako dokaze i mislim da ce jedino da bude para dobra, od igre necemo vise da ga vidimo. Sve najbolje i moglo se ocekivati tako nesto vec. Imamo dobre alternetive na toj poziciji i videcemo kako ce se dobro svi u tim ukolpiti. Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice !

Futa

pre 16 godina

Hvala ti za sve sto si ucinio za zvezdu,zelim ti sve najbolje.A ti PIXI zgrni velike pare za njega juve je pun para ocisti ih za jedno 4-5 miliona evrica ehehe.

vlada nis

pre 16 godina

puno srece u italiji zelim momku koji je sve najbolje pricao o zvezdi i srbiji u ecuadoru. da li zvezda dobija nesto od ovog transfera

Nelson Muntz

pre 16 godina

Кастиљо је заслужио да оде пре свега у БОЉУ ЛИГУ И БОЉУ ЗЕМЉУ! Није проблем у Звезди! Звезда је довољно велика да се у њој сви добро осећају. Проблем је у лиги у којој се игра на пољанчугама, намештају се утакмице, а ни 15 дана пре почетка лиге се не зна ни њен састав. Штета што нећемо више гледати таквог играча. Још много воде ће протећи Савом и Дунавом док у Звезди поново не заигра овакав играч.
Пиксију се мора одати признање на довођењу Кастиља, али се мора и критиковати због потписивања оваквих "блиц" уговора. Ко још у свету потписује уговоре са играчима на годину дана? Да је прошле године Кастиљу понуђена која стотина хиљада Евра више сада би га продали за неколико милиона. Овако оде човек за џабе. Лош потез управе!
Кастиљо - све најбоље царе!

Shmajser

pre 16 godina

Ne mogu da verujem koliko vas ovde ne zna da je ugovor potpisan na godinu dana i da nema para od obestecenja, a kao navijate za Zvezdu i tako to...

Srđan

pre 16 godina

Šta je tu je. Barem će biti tu u kvalifikacijama za LŠ. Neka odigra na svom nivou još 4 utakmice pa da se rastanemo u sreći i veselju. Nadam se da ćemo uzeti pristojan novac za njega.

delija

pre 16 godina

bilo je ocekivano da ce Kastiljo otici u jedan od jacih timova, ali ipak je dobro to sto ce ostati za kvalifikakacije za ls. Znaci sredina terena posle kvalifikacija je sledeca: Molina Burza Lukas Koroman
(Milijas)

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Steta, ali moglo se i ocekivati...sreca pa stvarno imamo sada dovoljno kvalitetnih igraca u vezi koji mogu da ga zamene.

p.s. Ipak mi je bilo mnogo teze kad su odlazili Ziga, Jankovic, Stojkovic, Lukovic, Kovacevic, Bisevac...ajde da ne nabrajam vise, rasplakacu se :(

dr ks

pre 16 godina

AUH velika steta, srecno care gde god.
Treba ovo preboleti. Nikada vise Zvezda nece imati ovakvog coveka i igraca, mozda ali tesko

navijač

pre 16 godina

Srećan put, strašan igrač, realno je bilo da ode u bolji klub, jedino ne znam za obeštećenje. Daj bože da je neko od ovih pojačanja na nivou Kastilja. Ovo je pokazatelj kako za male pare do dobrog igrača, samo dobra skauting mreža.

Lionheart

pre 16 godina

Dosao si kroz malu rupu, a izlazis na velika vrata.
I ko je zasluzan???
CRVENA ZVEZDA i ti sam.

Uvek ce mo te pamtiti kao jednog od najboljih stranaca...

Delija Kovin

pre 16 godina

Hvala ti za sve sto si cinio za Zvezdu, a bilo je samo dobrih stvari! I nadam se da ces nam pomoci da udjemo u LS!!!!!!!!

El Zvezda

pre 16 godina

Gorak ukus, posle nekoliko dana euforije zbog pojacanja. Klasika, svake godine pred kvalifikacije se proda najbolji igrac (ostaje da odigra samo te 2 tekme u kvalif.) Nadam se bar da su velike pare u pitanju. Ali na ovaj nacin se ne stvara tim za Evropu. Castillo je trebalo da bude neko vezivno tkivo izmedju starosedelaca i novih pojacanja (mahom iz latinske Amerike)... Ovako, neizvesnost, zebnja...
Za Castilla samo poruka: Majstore, svaka cast, ostaces zauvek u srcima delija, mnogo srece i zdravlja ti zelimo!

Milan

pre 16 godina

Drago mi je sto je jedan takav igrac bio clan jednog sampionskog tima Zvezde. Ubedjivo najbolji stranac u istoriji Zvezde do sada. Nije ni cudo sto ga Juventus toliko zeli u svojim redovima.
Srecno MAJSTORE!
Sever te nikada nece zaboraviti!

Sever bi trebao posebno da mu se zahvali (sa nekim velikim transparentom na spanskom) na nekoj od poslednjih utakmica na Marakani. Kastiljo se ponasao kao da je rodjen i rastao na Marakani,sto nije bas odlika nekih kojima se to stavrno i desilo.

caci

pre 16 godina

ako cenimo, a cenimo sve sto je uradio za zvezdu jedino mozemo da mu pozelimo svu srecu.na svim nasim i inostranim sajtovima imao je samo reci hvale za zvezdu i za srpsli narod.
DELIJE TREBAMO ISPRATITI COVEKA NA AERODROMU KAD BUDE ODLAZIO JER JE TO ZASLUZIO...
P.S:VRATI NAM SE KROZ KOJU GODINU

Zoran Zvezdas

pre 16 godina

Sad kad odlazi Kastiljo Zvezda mora jos pet puta da napornije trenira!Piksi je ostavio otvorena vrata za jos super igrace,i to je dobro!Zvezda mora da odere Juve sto se tice love,I to mora da bude dobro!Zelim vise srecu Zvezdi,nego Kastilju!DELIJE KG

Vlada

pre 16 godina

Zvezda ne dobija nista od ovog transfera, jer je ugovor potpisan sa agencijom koja ga predstavlja na tacno odredjen period od godinu dana sa nekom mogucnoscu produzetka pod uslovom da se obe strane sloze. Naravno, druga strana se nece sloziti cim se umesa Juventus i velika kinta... Hvala Piksiju sto je uspeo da taj period produzi za nekih mesec dana i ukljuci ga u Kvalifikacije za LS.

Delije-sever

pre 16 godina

iskreno brate zasluzio si da odes nemoj da zaboravis zvezdu i delije
a i milovanovic bi trebalo da ode jer sada nam je sredina puna igraca koji imaju kvaliteta ali zato ODBRANA....... slabo slabo
ZVEZDA IZNAD SVEGA

francesco_totti

pre 16 godina

Bitno je da ostaje za LS. Za nasu ligu nam nije potreban, osim ako necemo da rusimo rekord od +20 bodova prednosti. Za Partizan i nije potreban. Nije trebo Juventus al sta sad...

M@ximus_red_star

pre 16 godina

Pokazo se u zvezdi,i normalno je da zeli da promeni sredinu,ja bih licno voleo da ostene ali sta je tu je SRECNO DOKTORE

Panta

pre 16 godina

BRAVO SEGUNDO!!! Hvala za sve,za duplu krunu,vazne golove,odlicnu tehniku...milina te je bilo gledati! Najbolji stranac,odlican fudbaler...i jos bolji covek!
SRECNO MAJSTORE..gde bi nam bio kraj kad bi nas bas ti uveo ove godine u LS! I ovako ces ostati SEVERU u secanju...

joky

pre 16 godina

kastiljo je bio samo godinu dana u zvezdi, pa u juve!Kad ce nas neki igrac da predje u juve(direktno iz Zvezde)?Ili neki veci klub...

kastiljo

pre 16 godina

E ja ne znam sta je ovo.
Nije trebao otici jos vec cekati da prodje jos jedna sezona jer poslije LS ne bi bilo cudo da se cijena udvostruci.
I koliko ce ga sad juve platiti?
Sigurno ne vise od 2-3 miliona a juve ga moze sledece sezone prodati za 10 miliona ako bude igrao kao u zvezdi...
Ali sta ces

Aleksandar ZVEZDAra

pre 16 godina

Hvala ti za sve partije majstore koje si pruzao u crveno belom dresu i uvek cemo te se secati kao najboljeg stranog igraca koji je igrao u Srbiji... Srecno i zasluzio si da odes u veliki klub i to direktno iz Zvezde. Mada ja nesto ne simpatisem Juventus.
@Za grobare
Zvezda ce igrati u kvalifikacijama za LS sa Castiljom u timu tako da ne vidim razloge zasto bi nam bile manje sanse za LS, a ako udjemo u grupe LS ionako nemamo sanse za prolazak dalje.Kako god prolazak u kup UEFA je realnost sa ili bez Castilja. Da nebi mozda trebali da se plasimo da necemo osvojiti duplu krunu!?hahahahahaha!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Maestro, hvala za svaku kap znoja kojom si natopio Zvezdin dres. Voleo bih da si ostao sa nama ali bez obzira neka te sreca prati ma gde se nasao. Ti si jedan od svetlijih primera u tome kako se igra za Crvenu Zvezdu. Jos jednom srecno od srca.

PJ

pre 16 godina

Ovo nije dobra vest, gledajuci kratkorocno, ali je odlicna na duge staze.
Castillo jeste bio najbolji igrac Zvezde u prosloj sezoni, i osetice se nedostatak, ali nama Toyota ne daje 10 mil $ godisnje da imamo mogucnost potpisivanja dugorocnih ugovora sa novim igracima tog kalibra.
Sto se tice kvalifikacija i to sto ce igrati protive Pobede/Levadije, nije neka korist jer su prave kvalifikacije u tecem kolu, kada ce vec biti u Juventusu.

Dobra stvar je sto ce njegov transfer odjeknuti po J.Americi (a i sire), tako da ce mnogi "anonimusi" hteti da dodju u Zvezdu i naprave karijere.
Pa, ako bude vise para, potpisivace se i na 5 god.

Castillu zelim svaku srecu, a Zvezda ce se vec snaci!

Zare

pre 16 godina

Ne dopada mi se ovo. Trebalo je prvo sve pare za pojačanja iskoristiti da se zadrže glavne poluge u timu, kao što je na prvom mestu Kastiljo. Tek posle toga od ostatka je trebalo dovoditi pojačanja. Tako bi dobili stabilnu i iskusnu ekipu koja je provela nekoliko sezona zajedno i siguran sam da bi bez problema prezimljavali i Ligi UEFA. Ovako nam predstoji opet period uigravanja a ako neko zasija u toku sezone eto njega na prodaju sledeće sezone. Sa ovakovom politikom Liga Šampiona je iluzija (možemo se nadati samo čudu) a i Liga UEFA prilično daleko. Uz onu ekipu koja je završila predstojeću sezonu trebalo je po meni dovesti najviše tri igrača da pojačaju konkurenciju i to pre svega Beka (mislim da je poljak odlično rešenje), jednog bržeg veznog igrača (umesto Georgijeva) i jednog špica (umeto jednog od onih što su bili - pa kog skuplje prodaš). Sva prodaja i dovodjenje novajlija morala se završiti do početka priprema i ceo tim je već uveliko trebalo da je u trenažnom procesu. Naknadno se mogu dovoditi samo talenti na koje ne računaš baš ozbiljno za narednu sezonu već više da greju klupu i pojačaju konkurenciju (kaošto verovatno Juve dovodi Kastilja). Ovako velika promena igračkog kadra govori nam da Piksi i dalje mnogo luta u svojim prvim godina bavljenja ovim sportom i posredno je priznanje da je prošlogodišnji veliki pazar bio uglavnom veliki promašaj.

Mr Fister

pre 16 godina

E kada bi ovi što su došli bili kao ti, gde bi nam bio kraj, zaslužio si majstore da igraš u jednom od najvećih klubova na svetu, svu ti sreću u životu i karijeri želim !!!!

ultrapsy

pre 16 godina

Decko koji je pokazao kako se voli i bori za klub...a i kakav je majstor fudbala!!!Ubedljivo najbolji stranac u Crvenoj zvezdi tj u srpskom fudbalu...Zasluzio je da ode korak vise i dalje.Sve najbolje u daljoj karijeri sa zeljom da se jednog dana opet vratis na nasu MAJKA MARU...
HVALA SEGUNDO KASTILJO,MAJSTORE...

sportista

pre 16 godina

Cudan je osecaj kada neko dodje u tvoj klub i u njemu odigra samo godinu dana, a kada odlazi imas osecaj da je prosao sve selekcije Zvezde. Valjda zbog toga sto se borio kao retko ko.
Majstore hvala ti i zelim ti sve najbolje. Znam da je tvoj san bio da jednog dana vozis ferari(to si bio izjavio), steata bolja ti je bila Tojota:). Nemoj nas zaboraviti a mi tebe necemo nikada,to je sigurno.

ПЕТРА_ДЕЛИЈА НИШЛИЈА

pre 16 godina

Толико нам беше! једино што вреди продасмо па после ће да нам буде крив(што би рекли селци) Татко! Али што се Кастилја тиче желим му све најбоље!Био је мој љубимац на Светском првенству само сам због њега навијао за Еквадор и мој је љубимац и докле год игра у Звезди!! МИРНО И СПОКОЈНО ПУТУЈ ИГУМАНЕ!!!

sloba

pre 16 godina

@tito

decko moj sta ti znas uopste o evropskom fudbalu. Ti pratis domacu ligu gde je tvoj tim uvek drugi. Koje ste vi igrace u zadnjih pet godina prodali nekom evropskom timu i li ako je otisao zadrzao se jednu sezonu i sut karta. Kezman npr. PSV.Chelsea, Atletiko i najzad fenerbakce. Silazna linija. Sledece godina Azerbrjdzan i najzad Partizan. Kolko ih je otislo u Ukrajinu. Ovaj catillo da nije igrao u Zvezdi daje samo igrao u evadorskoj reprezentaciji ne bi mogao nikako da ode u Juve,Na copa Anerika se nije ni vigeo. Znaci minuli rad.Mozda u juznoj pokrajini za vas ima jos fudbalera kao sto su nekada bili braca Prekazi, Vokri, Salja

Мирко

pre 16 godina

Када је Кастиљо долазио, сви су били у фазону "Пикси доводи неке леве Еквадорце". Сада када одлази у Јувентус - Пикси опет крив. Даће Бог да за две-три године и Баркос, Мао и Салас оду у Јувентус, Барсу и Ливерпул, а ми да доведемо неке нове момке. Једино ми је жао што је Кастиљо све време био на позајмици у Звезди, тако да ћемо да добијемо неку сићу од трансфера на рачун тога што нећемо да инсистирамо да га држимо до краја уговора о позајмици. Срећан пут и све најбоље, мајсторе.

BONANNO

pre 16 godina

Hvala Bogu da se opet vracaju stara dobra vremena,vremena kada su igraci iz CRVENE ZVEZDE direktno odlazili u velike evropske klubove,a CRVENA ZVEZDA imala koristi i od igraca i od transfera..Samo da se tako nastavi ...Dace Bog..

Kastilju zelim puno srece i pre svega zdravlja..Juve ce dobiti a Zvezda izgubiti odlicnog igraca,ali bidimo srecni sto je Kastiljo uopste igrao u nasoj Zvezdi,jer boljeg stranca odavno nismo imali... Srecno ti bilo i hvala..

stanislav

pre 16 godina

Malo mi je falilo da zaplacem dok sam citao vest!Zasluzio si da odes!Zaduzio si delije!Imam samo jedno pitanje ako ko zna da mi odgovori:Da li ce ostati ako udjemo u grupe?

Vlada NS

pre 16 godina

Benitez u meksicki SANTOS LAGUNA

http://www.elnacional.ec/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=132&topic=13&newlang=

SALE

pre 16 godina

Jedan od retkih koji je pokazao kako se nosi i kako igra i bori za KLUB, DRES i TIM CRVENO BELE BOJE i za ZVEZDU!
Svaka cast majstore
SRECNO!

johnny

pre 16 godina

zbog cega piksi i kompanija potpisuju igrace na samo 1 god.? uzimaju ih na nevidjeno pa ako je truba-cao brate hvala ti sto si mlatio noge po livadama godinu dana a ako vredi-ostani jos malo molim te....? e pa losa taktika ocigledno,ispade extra igrac pa pobeze bez dinara u JUVE.....e piksi,piksi ako ti je i barkos dobar ode ti i on sledece leto.....

malisa

pre 16 godina

svakom pravom navijacu zvezde je ipak drago da cuje da njihov ljubimac potpisuje za Juventus ma koliko bila losa vest o prodaji ubedljivo najboljeg igraca protekle sezone ... ostaje nam uteha da cemo Castilja gledati jos u kvalifikacijama gde mozemo da verujemo da ce potpuno profesionalno odraditi i taj posao kao i ranije sto je sve radio u dresu Crvene Zvezde ...

Стефан

pre 16 godina

Хвала ти за сбе што си урадио у црвено-белом дресу.Остаћеш упамћен као најбољи странац Звезде.Делије те никад неће заборавити.Срећно!!!!

ПС И да освојиш још пуно трофеја са Јувентусом!

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Ljudi, zar mislite da ta Kastiljova agencija i on, zatim Barkos i njegov menadzer, nemaju mozak i pamet. Oni su zeleli da im Zvezda bude odskocna daska za neki bolji klub u Evropi. Predpostavili su situaciju da ce za njih neko od tih klubova posle godinu dana biti zainteresovan, ali da zanjihove usluge nece da nudi one cifre koje bi Zvezda trazila da je sa njim u ugovoru.
Na taj nacin se Piksiju postavlja uslov, a na njemu je da prihvati ili ne. U slucaju Kastilja je dao ne velike pare, ali se ovaj pokazao kao igracina, pa onda i taj novcani minus (koji je dakle mali) se u celosti moze zanemariti. Za Barkosa cemo tek videti kako ce ispasti.

ps. Ne zaboravite nikad da Piksi posluje u SRBIJI!!! To mu je bilo i bice mu uvek veliki MINUS.

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Informacija za sve drage prijatelje ZVEZDASE:
Bronovicki u CRVENOJ ZVEZDI !!!

Zvanicno objavljena informacija na sajtu Crvene Zvezde: http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1228&News=1228

Zvezda je zivot,ostalo su sitnice!!!!!!!!

pre 16 godina

Care,samo ti nama ostani dok ne udjemo u Evropu! :-) Pozdrav svim Delijama iz suncanog i divnog Herceg Novog-najljepseg grada na svijetu!

Joao

pre 16 godina

Neka mu je srecan put! Odlaze toliki nasi fudbaleri, pa sto ne bi i stranci. Dolaze drugi. Mi smo sada fudbalska periferija Evrope. Za to smo sami krivi. Nepravedne i nicim izazvane sankcije su prosle pre sedam godina, a mi jos nismo osavremenili nas fudbal, nismo privatizovali klubove, jos uvek su uprave fudbalskih klubova eskadrile lovaca u mutnom. Nemamo nijednog trenera, sve ovi domaci sa zaliboze diplomama, bez strucnog usavrsavanja u uspesnim (stranim) klubovima. Fudbalske skole pripremaju decu kao stoku za prodaju na pijaci. Svi klubovi su, kao i sva privreda, u Beogradu i okolini. Navijaci nevaspitani i razmazeni, boli ih uvo za fudbal, tu su samo da izvode koreografije (kao da su balerine neke) i da krljaju stolice. Iz takvog okruzenja odlazi jedan dobar fudbaler. Pa ko ne bi otisao?

TITULAZANAS

pre 16 godina

Vidim da neki nemoze da shvate zasto se toliko zali sto ide stranac, PA ZATO STO JE TAJ STRANAC BIO PRIMER KAKO SE BORI ZA ZVEZDIN DRES, PRIMER I NA TERENU I VAN NJEGA KAKO TREBA DA SE PONASA IGRAC CRVENE ZVEZDE.

SRECNO MAJSTORE I VRATI NAM SE

Aca_USA

pre 16 godina

Sjajna vest za sve strance koji zele da dodju u Zvezdu. Samo da se ovako nastavi i da Zvezda postane kao PSV odskocna daska za Juzno-Amerikance.
PSV mora biti model Zvezdi. Dovodi neafirmisane (jeftine) igrace i posle 1-2 godine plasiraj ih u bogate klubove Evrope. Uz to svake godine ucesnik lige sampiona.
Ovaj dolazak stranaca ce oboriti malo cene domacih "zvezdica" i njihovih "kvazi" menadzera sa "trulim" dilovima.

DALIBOR

pre 16 godina

pa jeste pixi kriv si sto ide i kastiljo uzimas ugovor na samo jednu godinu taman kad pocinje da se uklapa u klub tako ce da bude naravno i sa ove ostale !! sto su dosli otici ce i oni nakon godinu dana posto ce ih traziti veci klubovi bolje ovako uzimaj na vise vremena ugovor i tako da bude 2-3 sezone a ne ovako taman se uigravaju i odu i plus ako za tih 3-4 sezona neko kpi tog igraca a on se dobro pokazao pff cena ce da bude ko sto sada daje berluskoni za e'toa !! napred zvezda

JAKLJDKLA

pre 16 godina

Ovo je taj isti Kastiljo izjavio za zvanicni sajt CZ:
Као и увек добро расположен и насмејан, Секундо Кастиљо спремно дочекује нову сезону, иако је због репрезентативних обавеза имао само неколико дана одмора.
“Нисмо се се прославили на Купу Јужне Америке. Лично сам задовољан наступом на турниру у Венецуели, али ми је жао што нисмо остварили бољи резултат. Имао сам мало одмора које сам провео са девојком Брендом у Еквадору и сада са нестрпљењем очекујем нове изазове у дресу Црвене звезде“.

solo juve

pre 16 godina

Joky,veceg kluba od Juventusa na ovoj kugli-NEMA!Ima par njih koji su uz rame Juveu(Real,Barcelona,Manchester,Milan,Bayern,Liverpool),ali vecih NEMA!Bravo Kastiljo,FORZA JUVE!!!

deka

pre 16 godina

Zenga napravi tim za LG,dodje Bajevic i rasturi ga.Proda Zigu i ostale vele-majistore,samo da tako ne bude i sada neka ode Kasiljo ali da se ne rasturi prava CZV.Zvezda treba da dovede jos mnogo igraca poput Kastilja,jer je on car.I ako ode u Juve nadam se da ce im pokazati kakvi igraci dolaze iz Zvezde