Izvor: B92

Air Serbia će ponuditi svim građanima koji posete poslovnice nacionlne avio-kompanije u Beogradu i Nišu, jeftinije povratne karte za letove na linijama Beograd Ljubljana i Beograd-Milano u okviru akcije "Super subota".

Foto: ERIC SALARD / Flickr.com

Povratna karta od Beograda za Ljubljanu samo danas će moći da se nabavi po ceni počev od 109 evra, a od Beograda za Milano počev od 129 evra, saopšteno je danas iz Air Serbia.

Karte po ovim promotivnim cenama važiće za putovanja: Ljubljana od 1. avgusta do 15. decembra, Milano od 15. avgusta do 15. decembra. Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Poslovnica Air Serbia u Beogradu nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra 17 i subotom radi od 9,00 do 17,00 časova, a u Nišu je na adresi Ulica vožda Karađorđa 19, s radnim vremenom subotom od 9,00 do 14,00 časova.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.