Izvor: B92

Organizacija Vajld Srbija organizuje jednu od najvećih avantura u našoj zemlji, pa će se "Telenor Trka preživljavanja", održati danas i sutra na planini Zlatar, najavili su organizatori.

Prostor za kampovanje i start trke biće na prostoru između hotela "Zlatarski Zlatnik" i "Panorama". Svoje granice, takmičari će imati prilike da testiraju u tri kategorije: Opstanak, Avantura i Porodica. Za najbolje su obezbeđene vredne nagrade, dok je nadmetanje u grupi Porodica revijalnog karaktera.

Učesnicima u kategoriji Avantura biće prvi put dozvoljena upotreba mobilinih telefona i interneta, koji će im pomoći da prevaziđu izazove tokom takmičenja, a zahvaljujući dobroj pokrivenosti Telenorove Pametne mreže oni će moći da se bolje orijentišu i pronađu korisne savete, ali i da svoje doživljaje podele putem društvenih mreža.

Pobednik će biti ekipa sa najviše bodova, koji se dobijaju za prolazno vreme utrošeno da se pređe staza (kategorija Opstanak), upaljenu vatru, napravljeno sklonište, pribavljenu hranu, kao i uspešno rešene specijalne zadatke.

Telenor će dodeliti posebnu nagradu ekipi iz kategorije Avantura, za posebne zadatke gde će biti neophodna upotreba pametnih telefona.

Trka preživljavanja namenjena je svima koji smatraju da su psihički i fizički spremni za izazov, koji žele da upoznaju nepristupačne krajeve Srbije i pobegnu od ustaljenog života u gradu. Takmičenje je internacionalnog karaktera i svake godine se organizuje na različitoj lokaciji u Srbiji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.