Izvor: Izvor: B92, Njujork tajms

Autor: {"id":279019,"id_news":952922,"name":"","surname":"Izvor: B92, Njujork tajms"}

Sjedinje Američke Države očekivale su “oluju veka” koja se ipak nije desila, ali je zato poslednjih januarskih dana napravljeno nekoliko zanimljivih video zapisa.

Njujork tajms je, kao i većina američki, ali i svetskih medija, danima najavljivao veliku oluju koja će krajem ovog meseca zahvatiti deo SAD.

Vlasti u Njujorku tražile su od građana da se sklone sa ulica dok oluja ne prođe, jer je predviđano da bi u noći između ponedeljka i utorka oluja snage uragana nanela ceo metar visok snežni pokrivač

Međutim, oluja je izostala, a umesto dramatičnih snežnih nanosat i snimaka apokalipse, ostali su ništa manje zanimljivi snimci Njujorka koji tone u tišinu i pahulje snega.

Osim putem svojih kamera, famoznu “oluju veka” Njujork tajms je pratio i na društvenim mrežama, pa su tako sabrani i najzanimljiviji trenuci koje su stanovci SAD zabeležili na Instagramu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.