Izvor: Index.hr

Autor: {"id":232883,"id_news":837446,"name":"","surname":"Index.hr"}

Ako se nekad umorite od biranja odevne kombinacije dok ste na putovanju, trebalo bi da posetite Minhen, jer ovde možete hodati potpuno goli i to u samom centru grada.

Prošle jeseni zakoni koji su kontrolisali nudističko sunčanje su prestali da važe, a treći najveći grad u Nemačkoj morao je da odluči da li će "golaćima" dozvoliti da se skidaju u javnosti, piše Atlantic Cities.

Grad je zauzeo pozitivan stav prema nudizmu i ljudi u Minhenu sada se mogu goli sunčati u šest zona širom grada. Iako se te zone nalaze u parkovima kako bi nudistima bila zagarantovana privatnost, ni jedna od tih zona nije ograđena ili skrivena.

Jedna od njih nalazi se na deset minuta hoda od glavnog gradskog trga i nalazi se u delu koji je pun turista.

Nudizam u Nemačkoj nije kontroverzna stvar i Minhen je samo nastavio praksu koja se godinama primenjivala. Nudisti na obalama reke Isar ili u gradskom vrtu Englišer bili su normalna pojava, a sada su i zvanično dobili mesta na kojima mogu uživati u suncu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.