Izvor: B92

Crna Gora se našla na listi destinacija koje korisnici gej sajta Gaypolis preporučuju za letovanje. Budući da ta zemlja nije mnogo poznata čitaocima gej sajta, postavljen je i komentar o Montenegru - maloj državi na Jadranu.

"Lepotica Jadrana, peščane plaže, brze reke, bistra jezera i predivne planine. Ujutro se možete probuditi uz predivnu obalu, ručati uz Skadarsko jezero, a predveče šetati planinama. Crna Gora vas ne može ostaviti ravnodušnim", piše na sajtu.

Osim što je dobar izbor za odmor, Crna Gora, kako piše na Gaypolis-u, ima i prepoznatljivu kulturu, istoriju, a može se pohvaliti i čistim vazduhom, predivnom prirodom i povoljnim vremenskim uslovima.

Ostrvo Sveti Stefan se pominje kao destinacija koja se mora posetiti. Jedina mana je, kako piše na sajtu, što ljudi u Crnoj Gori baš i nisu gostoljubivi prema homoseksualcima.

Jedino brine što male zemlje na Balkanu nisu baš prijateljski nastrojene prema gej osobama, piše u komentaru Gaypolis-a.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.