Izvor: Dnevnik.hr

Autor: {"id":293400,"id_news":989634,"name":"","surname":"Dnevnik.hr"}

Verovali ili ne, čak i kašalj može biti dovoljan razlog da budete izbačeni s leta.

Pročitajte zbog kakvih su bizarnih razloga pojedini putnici bivali izbačeni iz aviona.

Dojenje

Jedna žena u Americi podnela je tužbu protiv Delta Airlinesa jer su je izbacili iz aviona nakon što je otkriveno kako - doji bebu. Na kraju, avioprevoznik se izvinio, ali ga nije spasilo od plaćanja odštete.

Lepo mirišeš...

Pre nekoliko godina, i naravno, opet u Americi, dvojica putnika su izbačena iz aviona jer su mirisali parfem žene koja je sedela blizu njih. Dobro, verovatno im niko ne bi zamerio da su samo njuškali, ali nakon što su ženu nekoliko puta liznuli po ruci - vrlo brzo su poterani s leta.

Higijena

Pre ulaska u avion, možda ne bi bilo loše da se istuširate. Jedan Nemac je tako prislino napustio avion u Honoluluu jer su se putnici žalili da mu telo ima suviše neprijatan miris.

Voda

Nakon napada i rušenja „Blizanaca“, Amerikanci su uveli neke mere koje mnogi smatraju suviše strogim. Tako je jedan čovek tražio vodu za suprugu u sedmom mjesecu trudnoće, ali je prije poletanja aviona nije mogao dobiti. Pošto je navaljivao, i on i porodica su izbačeni iz aviona.

Kašalj

Ovo spada u rubriku verovali ili ne, ali jedna mlađa devojka izbačena je s leta Continental Airlinesa jer je – kašljala. Time je navodno iritirala druge putnike, a neki od njih su se uplašili zaraze.

Pornografija

U muslimanskim zemljama nemojte ni slučajno sa sobom nositi erotsku literaturu u kabinu, a izbegavajte i u ostalima - jedan muškarac je zbog časopisa s obnaženim ženama izbačen s leta u SAD-u.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.