Izvor: B92

U jutarnjim satima u četvrtak 22. juna beogradski aerodrom se suočio sa tehničkim kvarom na rendgenskom sistemu u Terminalu 2, o čemu je javnost obaveštena. 

Putnici koji su se u tom periodu zatekli na kvarom pogođenim šalterima su preusmereni na šaltere za prijavu na let u Terminalu 1, što je uticalo na brzinu procesa otpreme i odložilo vremena poletanja avio-prevoznika u tom periodu.

Po prijavi kvara, nadležne službe su odmah reagovale i kvar je otklonjen u najbržem mogućem roku, oko 10 časova ujutru. Tehnički kvar je uticao na kašnjenje 14 jutarnjih odlaznih letova, od ukupno 113 odlaznih putničkih letova tokom jučerašnjeg dana. Na aerodromu su tog dana realizovana 232 dolazna i odlazna putnička leta.

Napominjemo da aerodrom u ovom periodu još uvek realizuje velike investicione radove na proširenju i modernizaciji aerodromske infrastrukture, uz istovremeno opsluživanje najvećeg obima saobraćaja u istoriji aerodroma. Po završetku radova, očekujemo da konstantnto održavamo visok nivo usluge čemu težimo.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.