Izvor: B92

Zamislite da celu godinu možete putovati svetom i da vam za to još netko plati! World Life Experience, organizacija sa sedištem u Lisabonu, nudi upravo to.

Ova organizacija traži 11 ljudi koji će celu 2019. godinu provesti putujući po svetu. Tom prilikom otkrivaće, upoznavati i raditi s mnogim lokalnim ljudima i organizacijama.

U celoj priči važna je činjenica da su svi troškovi pokriveni, za putovanje ćete biti i plaćeni, a jedino što vam je potrebno jeste slobodno vreme i da prijavu ispunite do 20. jula ove godine.

Ideja nije nova, jer je već ove godine prvo "izdanje" ovog čudesnog putovanja započelo u januaru. Jedanaest srećnika upravo putuje, a na svom putovanju preći će tri kontinenta i mnogobrojne države.

Jedanaest osoba koje budu dobile priliku da putuju sledeće godine obići će pet kontinenata, dok će u svakom gradu koji posete provesti dve nedelje, od čega će deo otpasti na rad, deo na učenje, a deo na zabavu. Plata koju će “zaposleni” dobiti iznosi 2.500 evra.

Uslov za prijavu je da putnici nisu mlađi od 21 godine, ni stariji od 39 godina. Takođe, moraju biti odgovorni, tolerantni, komunikativni, proaktivni i fleksibilni, i uza sve to, spremni na grupni rad, piše punkufer.hr.

Svi odabrani biće različitih nacionalnosti i svoja iskustva s putovanja deliće putem društvenih mreža. Engleskim se moraju služiti na visokom nivou, a na putovanju će biti od sredine januara pa do kraja novembra.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.