Izvor: B92

Turistička organizacija Beograda predstaviće na ovogodišnjem Beogradskom sajmu turizma aktuelnu turističku ponudu pod sloganom "Novo lice Beograda" i u nagradnoj igri omogućiti posetiocima da razgledaju najpopularnije lokacije srpske prestonice.

Kako se navodi u saopštenju TOB-a, planirano je da od 23. do 26 februara posetioci vide promotivne filmove o Beogradu, da saznaju koje su najznačajnije kulturne gradske institucije, kakav je program Muzeja grada Beograda, Zadužbine Ilije Kolarca, Beogradske tvrđave...

Oni koji svrate do štanda saznaće i šta nudi Fest, ko će nastupiti na Džez festivalu, kakav umetnički program se održava u Skadarliji...

Sve to vreme trajaće nagradna igra #GoBelgrade, u kojoj će posetioci odgovarati na pitanja o Beogradu, a tačnim odgovorima steći će mogućnost da lete helikopterom, plove viteškim brodom Slavjana, ili da srpsku prestonicu upoznaju vožnjom panoramskim autobusom.

Izvlačenje dobitnika zakazano je za nedelju, 26. februara, poslednje dana 39. Beogradskog sajma turizma.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.