Izvor: B92

Novogodišnju noć na četiri lokacije u Novom Sadu slavilo je više od 40.000 ljudi od kojih je, prema procenama organizatora, njih oko 20.000 bilo na glavnom Trgu slobode gde je nastupio Zdravko Čolić.

Novogodišnji program "Dve Nove" odvijao se ceo dan na četiri lokacije, pa su posetioci, osim na glavnom trgu, mogli da se zabavljaju i na Trgu republike, u Dunavskom parku i na žurci u Studiju M.

Pune ruke posla imali su i radnici novosadske Čistoća koja je saopštila da je posle dočeka Nove godine s ulica odneto sedam tona smeća.

Festivalski doček na četiri lokacije - Trgu slobode, Trgu republike, Dunavskom parku i u Studiju M, pripremio je u saradnji sa Gradom Novim Sadom, tim kandidature ovog grada za evropsku prestonicu kulture "Novi Sad 2021".

Organizatori su najavili još jednu proslavu u centru Novog Sada 13. januara uoči nove godine po julijanskom kalendaru. Počeće u petak 13. januara 2017. u 17.00 kada će na bini na Trgu republike nastupiti prvi izvođač, di-džej Vukašin Vojvodić.

Organizatori najavljuju i nastupe di-džeja Ilije Rudovića, benda Josip A Lisac, benda Branimir i neprijatelji, kao i beogradske Zemlja gruva.

Te noći će centralni događaj biti organizovan na glavnom gradskom Trgu slobode, gde će nastupiti Simfonijski orkestar NS2021 zajedno sa glumcem Sergejem Trifunovićem, kao i duvački orkestar Bobana Markovića.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.