Izvor: B92

Festival domaćeg turizma i domaćih proizvoda "Pokreni se, upoznaj Srbiju" počeće danas u tržnom centru "Stadion" u Beogradu i trajaće do nedelje 2. oktobra, najavilo je udruženje Moja Srbija.

Kako se navodi, posetioci će moći da se upoznaju s ponudom domaćih ugostitelja i turističkim destinacijama u Srbiji koje bi trebalo da posete.

Osim ugostitelja i turističkih agencija, najavljeno je učešće i domaćih proizvođača, pa će građani moći da degustiraju i kupe razne domaće proizvode - od zimnice, do slatkiša i kvalitetnih domaćih pića.

Festival i ove godine organizuje udruženje "Moja Srbija", uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije.

U tom udruženju ocenjuju da su ovogodišnje subvencije za razvoj domaćeg turizma doprinele povećanju broja građana zainteresovanih za odmor u Srbiji i očekuju da će se taj trend nastaviti.

Radno vreme Festivala je od 10 do 22 časa, a ulaz je besplatan.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.