Izvor: B92

Er Srbija će ponuditi sutra, u okviru kampanje "Srećni petak", promotivne cene karata za povratne letove na linijama Beograd-Dubrovnik i Beograd-Zagreb, i to počev od po 109 evra za obe destinacije.

Foto: Eric Salard / Flickr.com

Kako je saopšteno danas iz nacionalne avio-kompanije, karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo sutra i važiće za putovanja od 1. avgusta do 15. decembra. Dubrovnik je na raspolaganju za putovanja do 29. oktobra.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu nećee se primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi.

Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Er Srbija Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od poslovnica Er Srbije, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem airserbia.com.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.