Izvor: B92

Na 56.000 tona plutajućeg luksuza biće smešteno 542 člana posade koji će brinuti o potrebama 750 putnika. Ovo će biti i najluksuzniji brod kompanije Regent Seven Seas

Kruzer Seven Seas Explorer na svoje prvo putovanje od Monte Karla do Venecije krenuće u julu sledeće godine, a o potrebama 750 bogatih putnika brinuće 542 člana posade. Brod je još u izgradnji u italijanskom brodogradilištu Finkanteri, a on će biti četvrti i najluksuzniji u floti Regent Seven Seasa.

Apartmani će imati velike balkone i pogled prema moru iz kreveta, dok će oni u penthaus apartmanima imati dve sobe. Većina kabina tako će imati i veliko mermerno kupatilo s velikom kadom i posebnom kabinom za tuširanje. Oni u penthausu će imati tuš dovoljno veliki za dvoje s mlaznicama koje dolaze iz svih smerova.

Sve kabine imaju i ugrađeni ormar, a poželite li da odmorite na balkonima, uživaćete u podlozi od tikovog drveta.

- Odlučili smo da napravimo brod koji će nadmašiti standarde luksuza i praviti razliku jer će biti najluksuzniji brod koji je ikad zaplovio - rekao je za "Dejlii mejl" direktor Regenta Džejson Montag.

Najluksuzniji će biti regent apartman od 360 'kvadrata'. U njemu će putnike dočekati dve spavaće sobe, balkon oko celog apartmana, zimski vrt s pogledom na pramac, veliki klavir, bar od crnog mermera, kao i zlatni lusteri i naravno veliki televizori.

Ovakav apartman ima i vlastiti spa centar sa saunom, ali i vozača i vodiča u svakoj luci te kartu za let prvim razredom. Dvonedeljni aranžman za prvo putovanje koštaće nešto manje od 60.000 evra po osobi, dok će početna cena za sve putnike biti oko 4.000 evra po noći. Ali i oni će u toj ceni dobiti skoro sve što požele. Pritom se misli na izlete, neograničeno uživanje u hrani i piću...

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.