Izvor: Tanjug

Ski centar Kopaonik biće otvoren za sve ljubitelje zimskih sportova i tokom praznika, zbog velikog interesovanja posetilaca, mada je pre samo tri dana skijaška sezona zvanično završena, saopštila su danas Skijališta Srbije.

Tokom cele ski sezone ljubitelji zimskih sportova skijali su isključivo na veštačkom snegu, ali se zima ne predaje pa je novih 15 centimetara prirodnog snega stvorilo idealne uslove za prolećno skijanje.

Na stazama i dalje ima između 20 i 25 centimetara utabanog snega, pa će sa novim padavinama staze biti "utegnute" kao u decembru mesecu. Skijašima i borderima će tokom uskršnjih praznika biti na raspolaganju staze "Pančić" i Karaman greben.

Cene ski karata snižene su za 40 odsto, a žičare će biti na raspolaganju svakog dana u period od 9,00 do 15,00 časova. Pored skijanja, posetiocima Kopaonika će tokom prazničnih dana i raspusta biti na raspolaganju i adrenalinski sadržaji, navodi se u saopštenju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.