Izvor: B92

Banji Koviljači, turističkom centru zapadne Srbije, večeras je ozvaničen početak rada hotela "Rojal spa“ koji, uz brojne usluge čiji je kvalitet ocenjen sa četiri zvezdice, gostima nudi "velnes“ tretmane i dve kongresne sale za održavanje skupova.

Generalni menadžer hotela "Rojal spa“ Milica Vulović rekla je tim povodom novinarima da bi otvaranje tog turističko-ugostiteljskog objekta trebalo u velikoj meri da doprinese da Banja Koviljača postane jedna od atraktivnijih odredišta u našoj zemlji.

Ona je dodala da je ime hotela poteklo od ranijih perioda naše zemlje, kada su najposećenije turističke destinacije bile kraljevske banje, u koje je bila uvrštena i Banja Koviljača koja je, prema njenoj oceni, zaslužila da ima hotel sa četiri zvezdice kao što je "Rojal spa“.

Banja Koviljača je do sada bila poznata po zdravstvenom turizmu, a otvaranjem novog hotela, koji u svom sadržaju nudi i održavanje skupova u dve
sale, otpočeo je razvoj kongresnog, a zbog niza drugih ponuda i rekreativnog turizma u tom centru, istakla je Vulović.

Menadžer za odnose sa javnošću tog ugostiteljskog objekta koji je u sklopu preduzeća "Infofin“ Danijela Radić rekla je novinarima da hotel u svom sadržaju ima "velnes“ i "spa“ centar, zatvoreni bazen, više vrsta sauna i razne vrste masaža.

Hotel ima 83 smeštajne jedinice koje su opremljene sa 220 ležaja, kao i dve kongresne sale, od kojih prva pod nazivom "Drina“ raspolaže sa 190 mesta, a druga "Jadar“ ima 60 mesta, dok su obe opremljene savremenom video i audio tehnikom, navela je Radić.

Svečanosti su prisustvovali gosti iz Loznice, Šapca, Užica, sa Zlatibora i drugih mesta u Srbiji, kao i iz Republike Srpske.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.