Izvor: B92

Turistička organizacija Srbije saopštila je da će prvi put učestvovati na trodnevnom Međunarodnom sajmu turizma (SOTTM), koji sutra (18.4.) počinje u Pekingu.

Na jednom od najinteresantnijih sajmova turizma Dalekog istoka, Turistička organizacija Srbije se predstavlja sa Turističkom organizacijom Crne Gore, a zajednički nastup dogovoren je zbog činjenice da kineski turisti koji dolaze u Evropu uobičajeno u okviru aranžmana obilaze više zemalja u regionu, ali i zbog smanjenja troškova učešća.

Svoju ponudu prezentuje i organizator putovanja "Glob Metropoliten" iz Srbije, navedeno je u saiopštenju.

Tržištu Kine biće predstavljena ukupna turistička ponuda naše zemlje, sa posebnim naglaskom na promociju odmora u gradovima, putevi kulture, prirodne lepote i nacionalne parkove, Dunav, aktivni odmor, kampove, seoski turizam i zaštićena prirodna dobra i manifestacije u Srbiji.

Posebna pažnja usmerena je ka promociji gastronomske ponude naše zemlje, koja je glavna tema u okviru marketinške kampanje TOS-a u 2012. godini.

Tokom sajma, koji traje od 18. do 20. aprila, posetioci će imati mogućnost da turističku ponudu naše zemlje upoznaju i kroz specijalno štampanu brošuru na kineskom.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.