Izvor: B92

Turski nacionalni avioprevoznik će postepeno povećavati broj letova na liniji Beograd-Istanbul, tako da će prvo od 25. marta umesto sadašnjih sedam, broj letova povećati na 10 letova nedeljno, da bi od 27. maja prešao na dva leta svakoga dana.

Turska aviokompanija Turkish Airlines će od 27. maja između Beograda i Istanbula poćeti da leti dva puta dnevno.

Avioni turske aviokompanije che sletati u Beograd u 8.25 i 19.15, dok su poletanja sa Aerodroma "Nikola Tesla" ka Istanbulu predviđena u 9.20 i 20.20, rekli su na beogradskom aerodromu.

Ističe se da je red letenja prilgođen tako da putnici iz Beograda mogu koristiti razgranatu mrežu letova Turkish Airlines-a preko aerodroma "Ataturk" u Istanbulu za gradove na Bliskom, Srednjem i Dalekom Istoku, kao i u Sjedinjenim Amerićkim Državama.

Generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević je ocenio da je odluka ugledne kompanije, kao što je Turkish Airlines, da udvostruči broj letova dokaz da beogradski aerodrom sve više učvršćuje stratešku poziciju i nastavlja da napreduje daleko brže od svih ostalih aerodroma u regionu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.