Izvor: B92

U sastav auto voza koji svako veče u 23.10 sati saobraća iz Beograda za Bar, od danas je uvršćen i vagon za prevoz automobila većih gabarita, kao što je džip, objavile su Železnice Srbije.

Taj vagon ima samo četiri mesta, a cena prevoza takvog tipa automobila je 60 evra u jednom smeru, a za automobile standardnih dimenzija 30 evra.

"Železnice" su u isti autovoz do Bara uključile i posebnu ponudu - prevoz ekskluzivnim salonskim i spavaćim kolima iz sastava Plavog voza. Cena karte za postelju u tim spavaćim kolima je 25 evra u dubl i 50 evra u singl kabini, dok za postelju u dubl kabini Salon vagona treba izdvojiti 30 evra, a u singl 60,u jednom pravcu, sa uključenim doručkom

. Tim cenama treba dodati i iznos za voznu kartu, koja za drugi razred košta 21 evro, odnosno za prvi 31.80 evra.

"Železnice" su najavile i da su u sastav međunarodnog voza "Lovćen", koji polazi iz Beograda za Bar u 22.10 sati, uvrstile i bife kola, koja će saobraćati do kraja letnje sezone.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.