Tufegdžić: Nije bilo treće osobe

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 03.11.2004.

10:12

Default images

Vojni istražni sudija, kapetan Vuk Tufegdžić, kaže da nema ničeg spektakularnog u istrazi pogibije dva vojnika.

Neki mediji su javili da su vojnici u trenutku pogibije bili u borbenom položaju. "Saslušali smo svedoke i sve koji bi mogli da pomognu rasvetljavanju tog događaja. Očekujem izveštaje sa reobdukcije poginulih vojnika i kada ih budem dobio zakazaću rekonstrukciju. Time bismo i istragu mogli da privodimo kraju", izjavio je Tufegdžić. On je dodao da nema indicija o učešću treće osobe u pogibiji gardista.

Na mestu gde su nađena tela dva vojnika u petak će biti obavljena tehnička rekonstrukcija pogobije vojnika. Kako pišu "Večernje novosti", rekonstrukcija bi mogla da bude odložena samo ako ne stignu kompletni balistički nalazi, odnosno izostane nalog vojnog tužioca ili istražnog sudije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: