NeREALan Real, 8:2 u La Korunji

Fudbaleri Reala ostvarili su najubedljiviji trijumf ove sezone, pošto su u okviru četvrtog kola Primere slavili protiv Deportiva u La Korunji sa 8:2.

Izvor: JT

Subota, 20.09.2014.

17:50

Default images

’Kraljevski klub’ je tako došao do tek druge pobede od početka nove sezone, a ubedljiv trijumf nazirao se već posle prvog poluvremena, kada su vodili 3:0.

Trostruki strelac u trijumfu Reala bio je Kristijano Ronaldo, po dva su dodali Garet Bejl i Havijer ’Čičarito’ Ernandes, a jedini preostali gol delo je Hamesa Rodrigesa.

Na drugoj strani, golove su postigli Haris Medunjanin u 51. minutu iz penala i Toče.

Iako je trijumf Reala veoma ubedljiv, golgetersku seriju gosti iz Madrida započeli su tek u 29. minutu. Tada je strelac bio Ronaldo, na asistenciju Arbeloe, da bi prednost samo sedam minuta kasnije udvostručio Rodriges. Ronaldo je u 41. minutu postigao svoj drugi gol, a isto kao i Kolumbijcu, asistent mu je bio Benzema.

Posle 20 minuta drugog poluvremena, Bejl je postigao prvi od svoja dva gola, a na drugi je čekao samo osam minuta. Četiri minuta kasnije Ronaldo je već kompletirao ’het-trik’, da bi se dva puta u roku od pet minuta u samom finišu u strelce upisao Čičarito.

Real posle četiri kola sada ima šest bodova, dva više od Deportiva. ’Kraljevski klub’ je trenutno, dok je četvrto kolo još nekompletno, na petoj poziciji, dok je tim iz La Korunje šest pozicija niže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: