Evo gde je bolji signal Telenora

Kompanija Telenor pustila je u rad osam novih baznih stanica u Beogradu, usled čega će komunikacija korisnika na ovim mestima biti još lakša, brža i sigurnija.

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

13:53

Default images

Cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva.

Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala na Petlovom brdu, u Bloku 11, u Hotelu Kraun Plaza, naselju Vinča, na Senjaku, Čukarici, Pionirskom gradu i u okolini Sajma, saopšteno je iz kompanije.

Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.

Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop.

Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: