Najjače izdanje tradicionalne manifestaije: Zrenjaninska filharmonija i Stefan Milenković otvaraju Dane piva

Ovogodišnji, 37. po redu Dani piva održaće se od 9. do 14. avgusta na mnogobrojnim lokacijama, uz prateće kulturno-umetničke, dečije, sportske, gatronomske i muzičke manifestacije.

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2022.

10:40

Najjače izdanje tradicionalne manifestaije: Zrenjaninska filharmonija i Stefan Milenković otvaraju Dane piva
Foto: Shutterstock/Danijel Dzambas

Razlog pomeranja datuma su vremenski uslovi, koji su u ovom vremenskom periodu znatno povoljniji u odnosu na standardni termin.

Tradicionalno se program održava na Trgu slobode, Žitnom trgu, parkiralištu "Prevlaka", glavnoj gradskoj ulici i u Gradskoj bašti.

Ono što Zrenjanincima najviše privlači pažnju su muzički sadržaji, koji će ove godine, biti održani na Trgu slobode i na prostoru Žitnog trga.

Svečanim koncertom Zrenjaninske filharmonije i Stefana Milenkovića u četvrtak, 11. avgusta od 21 čas, svečano će biti otvoren muzički program ovogodišnjih Dana piva. U petak, 12. avgusta od 22 časova veliki koncert će održati pop zvezda i evrovizijska pobednica Marija Šerifović, zatim će u istom terminu, narednog dana, u subotu, 13. avgusta nastup održati pevač narodne muzike Halid Bešlić.

Koncertom Zrenjaninske filharmonije i Amire Medunjanin u nedelju, 14. avgusta sa početkom u 22 časova se završava muzički program na Trgu slobode.

Tokom šest dana ove manifestacije posetioce Dana piva na Žitnom trgu očekuju nastupi bendova : Inspektor Blaža i kljunovi, Ortodoks kelts, Jerusalimski pilići, Ateist rep, Koncert majstori, Bjesovi, Kolja i 4 prsta, SARS, ali i koncert grupe "Vrelo", Dejana Petrovića i Big benda i veliki koncert pevačice narodne muzike Ane Bekute kojim će muzički deo na ovoj lokaciji biti zvanično zatvoren.

U narednim danima očekuje se raspored i termini održavanja kultuno-umetničkih manifestacija i tradicionalnog takmičenja u brzom ispijanju piva, prenosi portal Vojvodina uživo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: