Dobrotvor pred sudom - tužen jer nije dao više VIDEO

Dobrotvor iz Novog Pazara Hido Muratović može da se pohvali sa 50 kuća koje je podigao u svom dosadašnjem humanitarnom radu za siromašne porodice, u predelima Peštera, Golije i Rogozne. Pomoć koju godinama nesebično pruža dovela ga je pred sud, zbog lažne optužbe osobe kojoj je darivao ogrev i odeću.

Izvor: B92

Nedelja, 24.01.2021.

10:26

Dobrotvor pred sudom - tužen jer nije dao više VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Hido Muratović već 30 godina pomaže ljudima, a o njegovom radu svedoče brojne nagrade, kao i preko 50 kuća koje je izgradio ljudima kojima je bilo potrebno.

O tome svedoče i brojni naslovi iz novina: "Najplemenitiji Novopazarac", "Hido, dobri duh Sandžaka", "Sin svih starih", "Čuvar zaboravljenih duša sa Peštera".

Informacija koje je sve iznenadila - Hido Muratović je tužen jer nije dao više.

Hido kaže da je ova tužba presedan u njegovom radu, da je osuđen jer je 2015. godine pomogao ljudima kojima je kupio pet metara drva, namirnice i garderobu.

"Posle tri godine ona me optuži kako sam joj obećao kuću da joj sagradim, kako sam uništio građu za kuću, i tih pet metara drva kaže da nisu stigla", rekao je on.

Naveo je da je kažnjen sa 53.000 dinara 2018. godine, a Viši sud u Novom Pazaru poništio je tu sramnu presudu, rekao je on.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: