Poznat uzrok požara u porodičnoj kući u Čačku: Majka i kćerka povređene

Tokom ranih jutarnjih sati u Slatinskoj Banji kod Čačka došlo je do požara, kada je vatrena stihija zahvatila porodičnu kuću, nakon čega su dve osobe zbrinute u Opštoj bolnici u Čačku.

Izvor: B92

Sreda, 25.01.2023.

09:52

Poznat uzrok požara u porodičnoj kući u Čačku: Majka i kćerka povređene
Ilustracija/Foto: RINA

"U urgentno prijemno službu Opšte bolnice Čačak primljene su dve osobe, majka i ćerka, nakon požara u porodičnoj kući. Pacijentkinje su stabilnog stanja. U toku je dalja dijagnistika i opservacija, rekla je za RINU dr Marija Stranjanac.

Na kući je plemen pričinio veću materijalnu štetu, a daljom istragom biće utvrđen tačak uzrok izbijanja požara.
Foto: RINA
Uzrok požara koji je tokom ranih jutarnjih sati izbio u porodičnoj kući u Slatinskoj Banji kod Čačka najverovatnije je šporet na drva ili kutija sa pilićima u kojoj se nalazila sijalica. Ono što se zna sa sigurnošću jeste da nema elemenata podmetnutog požara. U vatrenoj stihiji telesne povrede zadobile su majka i kćerka koje su u tom trenutku bile u kući.

"Majka je u dobrom stanju sa blažim opekotinama puštena na kućno lečenje. Kćerka je zbog problema da disanjem zadržana na grudnom odeljenju", potvrdila je za RINU dr Marija Stranjanac.

Vatra je brzom intervenvijom lokalizovana, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: