Sin milijardera kupio psu dva zlatna Eplova sata

Sin najbogatijeg Kineza izazvao je pravu lavinu u Šangaju kada je objavio fotografiju svog psa koji nosi dva zlatna Eplova sata na šapama.

Izvor: Yahoo

Sreda, 27.05.2015.

15:56

Default images

Foto: Stewart Black / Flickr.com

Napisao je: “Imam nove satove! Trebalo je da imam četiri pošto imam četiri noge, ali bi to bilo suviše vulgarno, pa sam se zadržao na dva. To sasvim odgovara mom statusu. Imate li vi Apple Watch?”

Fotografije psa objavljene su na kineskoj društvenoj mreži Weibo na kojoj postoji poseban nalog posvećen tom psu.

Post je do sada dobio više od 6.000 komentara, većinom pogrdnih.

Inače, zlatni Eplov sat košta između 10.000 i 17.000 dolara u zavisnosti od specifikacija i na njega se čeka između tri i četiri nedelje.

Vang Sikong je sin Vanga Đianlina koji je na čelu kompanije za razvoj nekretnina Dailan Vanda i ima bogatstvo koje se procenjuje na 34 milijarde dolara.

Ovo nije prvi put da Vang mlađi izazove negativne komentare javnosti. On je 1. maja objavio fotografiju istog psa sa Fendijevom tašnom oko vrata uz komentar: “Moj tatica kaže da sam pas za vuču sanki i radna snaga. Kupio mi je tašnu kao poklon za Dan rada”.

Pas navodno uopšte ne živi “psećim životom”. Prema kineskim medijima, pije samo najskuplju Fiji vodu i šeta sa Hermes povocem oko vrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: