Najveća je ljubav između mačke i psa

Možda naše narodne pesme tvrde da je najveća ljubav sestre prema bratu, ali kako tvrdi Amerikanka Karen, vrlo je moguće da je najveća ljubav ona između njenih ljubimaca, psa i mačke!

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2013.

08:46

Default images

Na fotografiji koju je objavio portal „Dogheirs“ vide se trinaestogodišnji pas Baster i nekoliko godina mlađa maca Kiti. Njihova vlasnica Karen podelila je sa korisnicima društvenih mreža neobičnu priču o tom prijateljstvu.

Već godinu dana Baster zbog povrede otežano hoda, pa najveći deo dana provodi ležeći na kauču. Usled poslednjeg nesupešnog veterinarskog tretmana njegove zadnje dve noge su paralisane. To između ostalog znači i da ne može da se sa ostatkom porodice, kada dođe vreme za spavanje, uspenje do soba koje su na drugom spratu.

Kako ne bi noći provodio sam, Kiti je odlučila da mu svake večeri pravi društvo.

„Ona spava uz njega svake noći jer ne postoji način da se on uspenje do nas, a veterinari su nam savetovali da bi ga svakodnevno prenošenje samo dodatno povređivalo. Kiti uglavnom spava sa mojom sestrom, ali otkako je Baster došao iz veterinarske klinike, svaku noć provodi uz njega“, oduševljeno je kazala Karen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: