Prase koje misli da je pas

Jedan australijska farmerka je svom prasetu dala tretman ljubimca, nakon što je videla da se simpatični mališa potpuno uživeo u ulogu psa.

Izvor: B92

Utorak, 05.02.2013.

08:55

Default images

Triša Djejms iz Hornsdejla u Australiji se rešila na ovaj potez nakon što je videla jedno prase koje je toliko uverljivo kevtalo ponašalo se kao da je pas, ne prase čije je mesto u svinjcu.

Prase pod imenom "Mis Pigg" je postalo nerazdvojni drugar sa 10 pasa na farmi i svoje vreme provodi sa njima trčeći igrajući se.

"To mi je bilo zaista jako čudno, jednog dan smo otvorili zadnja vrata od kuće i umesto pasa što je uobičajeno, zatekli smo njega. Svinjac je od kuće udaljen preko 200 metara", rekla je Triša.

"Prase jede sa psima, ide na spavanje sa njima i proizvodi zvukove koji su svojstveni psima, a kada ga pozovem ono se odaziva i trči do mene isto kao pas. Jednostavno je otišlo iz svog legla i neće da se vrati u svinjac. Ovo je prvo prase koje smo imali, a koje ima ovakve čudne navike". dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: