Koncert grupe Jinx ipak u SKC-u

Zagrebački retro-pop sastav Jinx, umesto u Domu omladine Beograda (DOB), održaće koncert 14. februara na Dan zaljubljenih u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra, saopštio je organizator "Long play".

Kultura

Izvor: Beta

Utorak, 01.02.2011.

14:02

Default images

,,Do premeštanja u drugu dvoranu je došlo zbog okolnosti na koje 'Long play' nije mogao da utiče. Iako je bilo očekivano da DOB posle dugotrajnog renoviranja bude spreman za upotrebu do 14. februara, to nažalost izgleda da neće biti slučaj", saopštio je "Long Play", navodeći da već kupljene ulaznice važe i za novu dvoranu.

Koncert Jinx-a nije prvi slučaj izmeštanja ranije najavljenog događaja iz DOB-a. Beogradska premijera filma "Tilva Roš" 1. februara trebalo je da bude održana u DOB-u, iz kojeg je pre nekoliko dana bez objašnjenja saopšteno da se događaj prebacuje u Dom sindikata.

Hrvatski bend dolazi u Beograd u okviru regionalne turneje na kojoj promovišu nedavno objavljeni CD album "Diksilend" sa koga su već objavili hit singlove "Da smo se voljeli manje" i "Na zub su me uzeli mama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: