Novi spot Nika Kejva (18+)

Kako bi najavio novi album "Push the Sky Away", koji izlazi 18. februara, Nik Kejv je snimio spot za pesmu "Jubilee Street", a video je privukao pažnju svetskih medija.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.02.2013.

18:13

Default images

Razlog su eksplicitne scene koje su uzrokovale zabranu gledanja na Jutjubu za one mlađe od 18, a oni neopterećeni klasičnim "mamcima za klikove", tvrde da je reč o odličnom singlu, ali i odličnom albumu kojim se Kejv vraća klasičnom zvuku nakon izleta sa grupom Grinderman.

Za režiju je zadužen reditelj Džon Hilkoat, a spot su snimili krajem prošle godine u Londonu. U spotu se pojavljuje i glumac Rej Vinston.

"Bilo mi je pravo zadovoljstvo gledati Reja u ovoj ulozi. On je pravi umetnik i sjajan glumac. Isto tako, odlično je ponovno sarađivati sa dobrim prijateljem, Džonom Hilkoatom', rekao je Kejv za NME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: