Nouvelle Vague sprema vreo nastup

Sastav Nouvelle Vague nastupiće 7. aprila u Beogradu, a sa njima će na sceni nastupiti i Mareva Galanter, najmlađa francuska misica i Zula Zazou, plesačica čuvenog kabarea “Crazy Horse”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

18:54

Default images

Francuska glumica i pevačica Mareva Galanter poznata je po tome što je 1999. godine, sa svega dvadeset godina, ponela titulu najlepše žene Francuske.

Deo Nouvelle Vague projekta je dve godine, koliko na sceni sa Liset zagreva atmosferu na nastupima širom sveta. Visoka skoro 180cm, ona u sebi nosi rusko, poljsko i rumunsko poreklo a rođena je na Haitiju.

Zula Zazou je najpoznatija plesačica “Crazy Horse-a”, slavnog kabarea u Parizu, poznatog po spektakularnim koreografskim nastupima nagih plesačica.

U tom kabareu do sada su nage nastupale Dita Von Tiz, Karmen Elektra i Pamela Anderson. Zula Zazou u Beograd dolazi da svojim plesom na sceni, upotpuni mračan seksi šou sastava francuskog sastava.

Nouvelle Vague u Beograd dolaze sa muzičko-scenskim performansom “Dawn Of Innocence” koji je osmislio francuski dizajner i kostimograf Žan Šarl de Kastelbažak.

Karte za koncert, koji će se održati u Beko hali na Dorćolu, mogu se kupiti na prodajnim mestima Card servisa - TC Ušće (info pult), kao i na blagajnama Beogradske arena, Doma Sindikata, Bilet Centra, Doma Omladine ali i putem sajta Ticker.rs.

Cena karte u pretprodaji je 1600 dinara, dok će na dan koncerta ulaznice koštati dvesta dinara više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: