Trejler najavljuje "Neprijatelja"

Film režisera Dejana Zečevića "Neprijatelj" stići će pred gledaoce u februaru 2011. godine, najavljeno je u njegovom trejleru koji se pojavio 28.oktobra.

Kultura

Izvor: Beta

Petak, 29.10.2010.

16:19

Default images

Režiser "Četvrtog čoveka" Zečević završio je polovinom decembra 2009. godine uglavnom u Republici Srpskoj višemesečno snimanje novog filma "Neprijatelj". Film prati jedinicu za razminiranje nekoliko dana posle završetka rata u Bosni i Hercegovini koja pronalazi zazidanog čoveka u prostoru napuštene fabrike.

,,Taj čovek zazidan je u podrumu. A kada ga vojnici nađu, svaki član ekipe počinje da ga 'čita' na drugačiji način. Jedan, koji je duboko religiozan, u njemu vidi demona, drugi vidi ludaka, a za federacijskog vojnika, koji ga je tamo zazidao, on je - šejtan", rekao je ranije Zečević.

Vojnike igraju Aleksandar Stojković, Slavko Štimac, Vuk Kostić, Ljubomir Bandović, Stefan Bundalo, Dragan Marinković, Goran Jokić i Vladimir Đorđević, dok je Tihomir Stanić tajanstveni čovek, koji se predstavlja kao "Romi Daba", odnosno zli demijurg koji sanja čitav materijalni svet.

"Neprijatelja" čiji je scenarista Đorđe Milosavljević radile su producentske kuće "Biberče" iz Beograda, "Balkan film" iz Banja Luke, "Tivoli" iz Ljubljane" i "Maksima film" iz Zagreba. U trenutku završetka snimanja predviđen budžet filma bio je 1,2 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: