Omiljeni filmski negativac vraća se u Ratove zvezda

Potvrđeno je: Džejms Erl Džouns našao se u glumačkoj postavi koja će se naći u novom filmu franšize Ratovi zvezda – Rogue One: A Star Wars Story.

Kultura

Izvor: radiosarajevo

Subota, 25.06.2016.

16:34

Omiljeni filmski negativac vraća se u Ratove zvezda
Foto: YouTube Screenshot

Ovo znači – ako ovo uopšte treba objašnjavati – da se u epsku filmsku priču, nakon 33 godine vraća omiljeni negativac, Dart Vejder (ako ne računamo Epizodu III: Osveta Sita, iz 2005).

Džejms Erl Džouns "pozajmio" je svoj glas moćnom gospodaru Sita ili, ako vam se više sviđa, Anakinu Skajvokeru, koji je u prvoj trilogiji bio rastrzan između sila Svetla i Tame.

Podsećamo, radnja filma Rogue One smeštena je u vreme koje prethodi prvoj Star Wars trilogiji i pratimo priču kako i zašto su pobunjenici odlučili da ukradu planove za Zvezdu smrti.

Ovo je prvi spin-off serijala o Ratovima zvezda i prvi koji u nazivu nema „epizoda“ i rimske brojeve. Naravno, sledeće godine gledaćemo Epizodu VIII, nastavak sage o porodici Skajvoker (prošle godine smo gledali premijeru Epizode VII: Buđenje sile).

Da se Džouns vraća u ovu filmsku priču potvrdila je predsednica Lucks filma Kejtlin Kenedi, a rekla je: „Da, kratko će se pojaviti. Ali, u ključnom strateškom momentu u budućnosti, njegova uloga će izuzetno porasti.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: