LaBaf užasnut scenama pravog seksa

Mladi glumac Šaja LaBaf otkriva da je, uprkos prihvatanju glavne uloge u erotskoj drami Larsa fon Trira „Nymphomaniac” (Nimfomanka), užasnut zbog predstojećeg snimanja.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2012.

14:56

Default images

Seksualne scene u novom filmu danskog reditelja Fon Trira „biće prave”, priznaje LaBaf.

26-godišnji glumac igraće glavnu mušku ulogu u erotskoj drami iz dva dela čije snimanje počinje sledećeg meseca. Film će biti prikazivan u dve verzije - seksualno eksplicitnoj i nešto „smernijoj”.

„Film je sve ono što mislite da jeste”, kazao je LaBaf za MTV News. „Lars fon Trir snima film o tome o čemu snima. Na primer, na prvoj stranici scenarija stoji upozorenje da sve snimamo ‘stvarno’. Sve što je nelegalno snimićemo sa ‘zamućenim’ delovima. Osim toga, akcija će biti prava”.

„Nymphomaniac” je priča o seksualnim avanturama žene (Šarlot Gensbur) od mladosti do zrelih godina. Stelan Skarsgard igraće njenog supruga, dok će, priča se, Nikol Kidman imati epizodnu ulogu.

Nekada dete-zvezda, LaBaf je postao planetarno poznat po ulogama u „Transformersima” i najnovijoj verziji o Indijani Džounsu. Međutim, odlučio je da se odrekne velikih filmova zarad nezavisne produkcije.

„Završio sam sa tim”, kazao je on za Hollywood Reporter. „U sistemu studija nema mesta za vizionare. Tamo bukvalno ne mogu da egzistiram. Dajte Terensu Maliku da režira ‘Transformerse’ i biće sj..an. Nema načina da on opstane u tom svetu”.

A zašto je prihvatio ulogu u „Nimfomanki”? „Zato što je Fon Trir opasan. Bojim ga se. A od sada sam rešio da prihvatam samo one projekte koji me užasavaju”.

LaBafa ćemo uskoro videti u bioskopima uz Garija Oldmana i Toma Hardija u „Lawless” Džona Hilkouta, a snimio je i triler „The Company You Keep” Roberta Redforda koji će premijerno biti prikazan na Venecijanskom festivalu.

Kad smo već kod erotskih uloga, LaBaf se nedavno sasvim razgolitio u video spotu Sigur Rosa.

 

Sigur Rós, "Fjogur Piano" from The Mill Visual Effects Studio on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: