Sila se budi: Pogledajte novi tizer za "Ratove zvezda"

Konačno je objavljen novi tizer za nastavak “Ratova zvezda”.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.04.2015.

20:50

Default images
Foto: YouTube Printscreen

“Sila se budi” uz Džona Bojegu, Dejzi Ridli, Adama Drajvera, Oskara Ajzaka i oskarovku Lupitu Njongo, koji će se pridružiti staroj postavci: Harisonu Fordu, Keri Fišer, Marku Hamilu i Entoniju Denijelsu. Snimanje filma završeno je u novembru prošle godine, a svetska premijera zakazana je za 18. decembar 2015. godine.

Uz veterane Harisona Forda, Marka Hamila i Keri Fišer, u novom filmu šansu su dobili i Adam Drajver, Oskar Ajzak, Endi Serkis, Lupita Njongo…

Prvu, originalnu trilogiju filmova čine ostvarenja “Ratovi zvezda: Nova nada” (1977), “Imperija uzvraća udarac” (1980) i “Povratak džedaja” (1983). Sledeća trilogija stigla je na prelazu u XXI vek, a činili su je ne toliko hvaljeni, ali komercijalno uspešni filmovi “Fantomska pretnja” (1999), “Napad klonova” (2002) i “Osveta Sita” (2005), čija je radnja prethodila prvoj trilogiji.

Prvih 88 sekundi “Ratova zvezda” (VIDEO)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: