Filmska nagrada Srđanu Mitroviću

Kratki film Srđana Mitrovića (B92) „Mi smo ono što izgubimo“ dobio je nagradu publike na međunarodnom festivalu kratkog i debitantskog filma „Maremetraggio“.

Izvor: B92

Utorak, 11.12.2007.

10:00

Default images

Srđan Mitrović dobio je nagradu publike na međunarodnom festivalu kratkog i debitantskog filma „Maremetraggio“ u Trstu u selekciji CEI (Central European Initiative) u kojoj se takmiče umetnici iz Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne, Albanije, Makedonije, Moldavije, Ukrajine i Belorusije.

Celokupna selekcija ovogodišnjeg festivala prikazana je i u Beogradu na insistiranje Italijanskog ambasadora u Srbiji Alesandra Merola.

Svi filmovi sa festivala „Maremetraggio“ prikazani su u Beogradu u Jugoslovenskoj kinoteci.

Nagrada, skulptura Dušana Petrovića, će Srđanu Mitroviću biti dodeljena u ponedeljak, 17. decembra, u 19 časova u Italijanskom kulturnom centru (Kneza Miloša 56).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: