Utorak, 19.02.2008.

20:15

Saslušan Davinić

Istražni sudija vojnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu saslušao je danas bivšeg ministra odbrane SCG Prvoslava Davinića.

Izvor: Beta

Default images

Davinić je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa ugovorom o zakupu satelita, rečeno je agenciji Beta u tom sudu. Portparolka Okružnog suda Ivana Ramić rekla je agenciji Beta da istražni sudija nije doneo rešenje za sprovođenje istrage i da će o tome odlučiti nakon što uzme u obzir današnju odbranu Davinića, priložene dokaze i zahtev za sprovođenje istrage.

Prema zahtevu za sprovođenje istrage koje je Vojno odeljenje Okružnog tužilaštva podnelo pre više od godinu dana, Davinić je proizvoljno, suprotno Zakonu o javnim nabavkama potpisao ugovor sa izraelskom kompanijom "Imidžset internešenel" za iznajmljivanje satelita, vredan 44.9 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: