Sreda, 06.02.2013.

23:36

Osumnjičen za pokušaj ubistva oca

Zbog pokušaja ubistva oca, policija je večeras lišila slobode Miroslava M. (29) iz kraljevačkog sela Sirča i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Izvor: Tanjug

Default images

Policija Miroslava M. sumnjiči da je večeras oko 18 časova, nakon verbalnog sukoba, pokušao da liši života svog oca Milenka M. tako što ga je u kući, a zatim i u dvorištu i na ulici pored porodične kuće, tukao pesnicama, delovima nameštaja, drvenim panjem i lopatom.

Zbog zadobijenih teških telesnih povreda Milenko M. je zbrinut u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu. Miroslav M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije iz Kraljeva. Osumnjičeni će, nakon isteka zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti doveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu. Rad na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za izvršenje ovog krivičnog dela je u toku, saopštila je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: