Novine: "Zdravkova temeljna prevara"; "Ovo je čin otvorene diskriminacije"

Dnevne novine u izdanju za 28. maj pišu o dešavanjima sa Temeljnim sporazumom koji nisu potpisali patrijarh Porfirije i crnogoski premijer Zdravko Krivokapić.

Izvor: B92

Petak, 28.05.2021.

22:35

Novine:

Pored toga, novine za subotnje izdanje donose i nova svedočenja žrtava silovanja od strane srpskih glumaca.

"Politika" piše da je Srpska pravoslavna crkva zabrinuta zbog nepotpisivanja Temeljnog ugovora sa Crnom Gorom pod naslovom "Moguće odlaganje izbora novog crnogorskog mitropolita". Ovaj list je objavio i reportažu o gradilištu prištinske baze iznad Mitrovice pod naslovom "Deset bagera na Crnušu".
"Novosti" pišu kako je Zdravko Krivokapić "izigrao" Srpsku pravoslavnu crkvu pod naslovom "Zdravkova temeljna prevara", kao i da je Radovan Karadžić nehumano prebačen u Britaniju, "Nisu mu dali ni lekove".
"Blic" se takođe bavi "skandaloznim" potezom Krivokapića: "Ovo je čin otvorene diskriminacije". U sutrašnjem broju nalazi se i intervju sa generalnim direktorom Telekoma Srbije: "Dobrom strategijom uvećan profit i tokom 2020"
I "Kurir" piše o događaju između Krivokapića i SPC, ali donosi i svedočenje glumice Merime Isaković o slučajevima silovanja pod naslovom "Danijelu su prvo pitali da je možda nije silovao Bjelogrlić".
"Alo", pored slučaja Krivokapića, piše o hapšenju čoveka optuženog za prevare pod naslovom "Lažni Vučićev prijatelj penzioneru oteo stanove".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: