Hapšenje zbog otmice

Zajedničkim operativnim radom policije u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica 50-godišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe.

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

14:04

Hapšenje zbog otmice

Sumnja se da su Z. J. (1970) iz Kuršumlije i I. S. (1975) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog, odveli ga u kuću na području Aranđelovca, a potom tražili otkup.

Policija ih je uhapsila u Beogradu prilikom primopredaje novca, navodi se u saopštenju MUP-a.

U pretresu vikendice I. S. pronađeni su pištolj, lovački karabin i 16 komada municije, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: