Ivanović: Platio sam cenu jer sam se uklapao u mozaik

Lider SDPS Oliver Ivanović koji je nedavno izašao iz pritvora naveo je da je hapšenjem “platio cenu jer se jedini našao kao neko ko može da se uklopi u mozaik“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.05.2017.

15:37

Ivanović: Platio sam cenu jer sam se uklapao u mozaik

On je u Kažiprstu dodao da hapšenje nema veze sa sporazumom iz Brisela.

“Tražili su nekoga ko bi sa srpske strane bio žrtva zbog procesa koji su se vodili protiv nekoliko komandanata OVK“, naveo je Ivanović.

Dodaje da sebe smatra “prilično slobodnim“.

“Prilično sam slobodan, ali ne sasvim. Proces još traje, ali ja za to vreme imam mogućnost da se slobodno krećem“, rekao je on.

On kaže da primenu Briselskog sporazuma prate određene nejasnoće, ali da je on doneo ono što je najneophodnije – mir i stabilnost.

Ivanović je takođe govorio i o krizi kosovske vlade i kazao da je ona od samog početka pokazivala mnoge slabosti.

“Zna se ko u Prištini odlučuje, nekoliko ambasadora. Ne mislite da odlučuju privremene institucije? Ambasadori apsolutno odlučuju“, dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: